• Diaconale gezinsvakantie
 • Diaconale gezinsvakantie
 • Diaconale gezinsvakantie
 • 100 gratis vakanties
  100 gratis vakanties
  i.s.m. RCN!
 • 100 bijstandsgezinnen
  100 bijstandsgezinnen
  gratis op vakantie!
 • Diaconale gezinsvakantie

Diaconale gezinsvakantie

Onze partner RCN Vakantieparken stelt 100 bungalows op hun parken in Nederland, beschikbaar voor gezinnen in de bijstand.
 
Wij, Hetvakantiebureau.nl en RCN Vakantieparken, hebben ons ook dit jaar weer ingezet om gezinnen die normaal gesproken geen kans hebben op een weekje ontspanning, een heerlijke tijd te laten beleven.
 
Reserveren
Deze gezinsvakanties kunt u via diaconiën reserveren bij Hetvakantiebureau.nl. Dus kent u, of bent u een gezin in de bijstand dat al lang niet samen op vakantie is geweest? Neem contact op met een diaconie van een kerk aangesloten bij PKN of laat een andere kerk (welke gezindte dan ook) contact met ons opnemen om een van de 100 vakanties cadeau te kunnen doen. Download hier het reserveringsfomulier!
Om als diaconie te kunnen beoordelen of een gezin op bijstandsniveau leeft, klik hier voor de bedragen vastgesteld door de Rijksoverheid.
 
Wij vragen alleen een bijdrage van 75 euro (voor een week) en 35 euro (voor een weekend) voor de bemiddeling.
 
Er is wel een voorwaarde dit jaar om iedereen gelijke kansen te kunnen geven: er mogen maximaal 2 gezinnen per diaconie worden aangedragen.

Persbericht
Wilt u op uw website of in de kerkbode een bericht plaatsen over deze vakanties? Download dan het persbericht en vul onderaan de naam van de contactpersoon in.
 Diaconale gezinsvakantie 

Eenoudervakanties als alternatief
Wilt u meer dan 2 gezinnen aan een vakantie helpen? Er is nog een alternatief, maar dan wel voor eenoudergezinnen! Kent u een eenoudergezin? 
 
Wij organiseren al jaren met onze partner Y Camps de Eenoudervakanties. Dit jaar organiseert Y Camps vijf vakantieweken in Nederland. De gezinnen overnachten met andere eenoudergezinnen in vakantieaccommodaties of tenten en er is een activiteitenprogramma voor de kinderen waardoor de ouders af en toe ontlast worden. Tijdens deze vakanties zijn de maaltijden inclusief. Bekijk hier het leaflet met informatie over deze Eenoudervakanties.
  
Mochten de kosten voor deze Eenoudervakanties een bezwaar zijn, kan men onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming aanvragen vanuit het Vakantiefonds.
 
Meer informatie of reserveren Eenoudervakanties 
Voor meer informatie over deze vakanties of reserveren: Y Camps in Den Dolder, telefoon (035) 66 68 777 of via e-mail: info@ycamps.nl Of kijk direct op de website van Y Camps voor beschikbaarheid en prijzen.
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl