Seniorenreizen

Bent u opzoek naar ontspannen seniorenreizen in Nederland? Dan bent u bij het hetvakantiebureau.nl aan het juiste adres. Al ruim 50 jaar organiseren wij verschillende seniorenreizen op maat. Wij garanderen u dat u een week lang kan genieten.

Hetvakantiebureau.nl heeft verschillende locaties waar u geheel tot rust kan komen. Liever een actieve vakantie? Ook dat kan geregeld worden. Er staan verschillende activiteiten, geheel naar uw eigen invullen, op het programma. Ook zijn er in onze eigentijdse accommodaties vele faciliteiten waar u kosteloos gebruik van kan maken. Wat te denken van een fitnessruimte of een sauna.

Bekijk beschikbare data

Seniorenvakantie zonder zorg of met lichte zorg

Seniorenvakantie met intensieve zorg

Programma seniorenreizen

De seniorenreizen hebben een afwisselend programma wat geheel naar uw eigen smaak in te vullen is. Zo is er ruimte voor heerlijke ontspanning maar ook leuke uitstapjes zijn voor u klaar gezet. Liever tijd voor uzelf als met een groepsreis mee gaan? De keuze is geheel aan u. Een aantal activiteiten die u tijdens de reizen kan bezoeken zijn: creatieve workshops, diverse voorstellingen bijwonen en door de natuur de prachtige natuur wandelen en fietsen.

Seniorenreizen met vrijwilligers

Mocht u het prettig vinden, kunnen de vrijwilligers u helpen bij wat u binnens- en buitenshuis onderneemt. Er staan jaarlijks 1.400 vrijwilligers klaar om uw senioren vakantie mogelijk te maken. Iets wat wij vaak horen is dat het contact tussen gast en vrijwilliger als heel bijzonder wordt ervaren.

Wees welkom bij de seniorenreizen

Tijdens uw verblijf zijn er vele vrijwilligers beschikbaar die u kunnen helpen waar nodig. Jaarlijks maken ongeveer 1.400 vrijwilligers de seniorenreizen van hetvakantiebureau.nl mogelijk. Iets wat wij vaak na afloop horen is dat het contact tussen gast en vrijwilliger als heel bijzonder wordt ervaren.