Combinatie vakantieweek voor mensen met visuele beperking en senioren zonder zorg of met lichte zorg

Datum

21-12-2019 - 28-12-2019

Accommodatie

Dennenheul

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

In deze kerstvakantieweek is het hotel in kerstsfeer gebracht, vol licht en warmte. Op het programma (kerst) activiteiten om helemaal in kerstsfeer te komen en ook de koks doen er een schepje bovenop. Tijdens de Kerstdagen kunt u deelnemen aan de viering op Kerstavond / Kerstochtend.


Dennenheul is een kleinschalig hotel waar u zich snel zult thuis voelen, zowel binnen met de gezellige bar en loungeruimte, als buiten op het terras dat met omringd is door planten en bomen. U kunt binnen een minuut Landgoed Oud-Groevenbeek op wandelen of fietsen. In het hotel is er voor de liefhebber een sauna en een bescheiden fitnessruimte. Het hotel beschikt over moderne kamers met eigen badkamer, televisie en zorg-oproepsysteem. Er zijn ook enkele kamers met hoog-laagbedden. Er is een ruim aanbod aan activiteiten waaraan u kunt deelnemen tijdens de vakantieweek zoals een mooie busrit, een creatieve workshop, een spelletje spelen of gezellig winkelen in een nabijgelegen dorp. Uiteraard heeft u ook alle vrijheid om uw eigen plannen te maken. Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

ln het kleinschalige Vakantiehotel Dennenheul wordt een aantal vakanties georganiseerd voor mensen die slechtziend of blind zijn in combinatie met senioren zonder of met lichte zorg. Het programma is toegankelijk gemaakt voor mensen met een visuele beperking en het hotel is aangepast door middel van geleidelijnen en braillemarkeringen. Uw geleidehond is ook welkom, meldt u dit wel bij uw reservering? 0nze folder is ook verkrijgbaar in grootletterschrift, braille of op daisy-cdrom,

Prijs 2019

1-persoonskamer € 799 per persoon

2-persoonskamer € 585 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon. Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids.

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief: - ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet) - koffie, thee en vers fruit - activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan