Combinatie vakantieweek voor mensen met visuele beperking en senioren zonder zorg of met lichte zorg

Datum

28-12-2019 - 04-01-2020

Accommodatie

Dennenheul

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

In deze feestelijke vakantieweek wordt aandacht besteed aan het afscheid nemen van het oude jaar en het inluiden van het nieuwe jaar. Oudejaarsavond is een gezellige avond waarop de oliebollen en de champagne uiteraard niet zullen ontbreken! 


Dennenheul is een kleinschalig hotel waar u zich snel zult thuis voelen, zowel binnen met de gezellige bar en loungeruimte, als buiten op het terras dat met omringd is door planten en bomen. U kunt binnen een minuut Landgoed Oud-Groevenbeek op wandelen of fietsen. In het hotel is er voor de liefhebber een sauna en een bescheiden fitnessruimte. Het hotel beschikt over moderne kamers met eigen badkamer, televisie en zorg-oproepsysteem. Er zijn ook enkele kamers met hoog-laagbedden. Er is een ruim aanbod aan activiteiten waaraan u kunt deelnemen tijdens de vakantieweek zoals een mooie busrit, een creatieve workshop, een spelletje spelen of gezellig winkelen in een nabijgelegen dorp. Uiteraard heeft u ook alle vrijheid om uw eigen plannen te maken.

·        

Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

In deze vakantieweek viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren (evt. met lichte zorg) en mensen met een visuele beperking. Onze vrijwilligers organiseren activiteiten, workshops en uitstapjes die voor beide doelgroepen geschikt zijn. Uiteraard kunt u ook zelf op pad om te wandelen, te fietsen of te winkelen. Onze vrijwilligers staan voor u klaar om u te begeleiden als u dat wenst. Er is ook ruimte om u terug te trekken om een krant te lezen, te handwerken, een puzzel te maken, etc. Hotel Dennenheul is aangepast voor mensen met een visuele beperking, door middel van geleide lijnen en braille markeringen.

Prijs 2019

1-persoonskamer € 799 per persoon

2-persoonskamer € 585 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids. 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

– ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

– koffie, thee en vers fruit

– activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan