Gemengde seniorenvakantie (Muziekweek)

Datum

23-02-2019 - 02-03-2019

Accommodatie

Vakantiehotel Nieuw Hydepark

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

Ook dit jaar organiseren we een muziekvakantieweek. Elke morgen begint met ‘Muziek die mij raakt’ waarbij gasten een favoriet muziek stuk mogen presenteren dat voor hen een bijzondere betekenis heeft. Ook is er een mogelijkheid om zelf te zingen in het koor of mee te spelen met een instrument. Plezier staat centraal. Naast een eventueel bezoek aan de markt in Driebergen zullen we ook weer een bezoek te brengen aan een lunchconcert in het Muziekcentrum van de Omroep.

Nieuw Hydepark is, net als het voormalig F.D. Roosevelthuis, gelegen op het landgoed Hydepark in Doorn. Vanuit het hele gebouw, en zomers vanaf het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het landgoed. Wandelend of fietsend kunt u het landgoed verkennen. 

Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem.

Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen. 

In deze vakantieweek viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het programma biedt ruime keuze voor iedereen. En onze enthousiaste vrijwilligers staan ook voor u klaar als u behoefte heeft aan een praatje, hulp bij het opstaan, of een fietstocht met begeleiding.

Prijs 2019

1-persoonskamer € 920 per persoon

2-persoonskamer € 730 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids. 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

– ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

– koffie, thee en vers fruit

– activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan