Vakantie voor mantelzorgers en thuiswonende parters met dementie

Datum

01-06-2019 - 08-06-2019

Accommodatie

De Heerenhof

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

Vakantie in De Heerenhof, u waant zich in vroegere tijden. De prachtige monumentale kasteelhoeve met zonnige binnenplaats biedt u een heerlijk ontspannen sfeer. Er is een gezellige verblijfsruimte, recreatieruimte en tv-kamer. Op loopafstand bevinden zich de vakwerkhuizen en gezellige terrasjes. Tijdens uw vakantie worden er diverse excursies georganiseerd en ook in en om het hotel is het goed toeven. Waag een kans op de jeu de boulesbaan op de binnenplaats of doe mee tijdens een creatieve workshop. Onze vrijwilligers stellen en leuk en gevarieerd programma voor u samen!


Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem.

·        

Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

Samen met uw partner kunt u genieten van deze vakantie en, als u er behoefte aan heeft, kunt u de zorg voor uw partner overlaten aan deskundige vrijwilligers en de tijd nemen voor uzelf om te wandelen, te fietsen, te winkelen of u even terug te trekken. Onze vrijwilligers staan voor u klaar! Ook met een luisterend oor. Uiteraard worden er ook spelletjes, workshops en uitstapjes georganiseerd waaraan u, eventueel samen met uw partner, kunt deelnemen

.

Prijs 2019

2-persoonskamer € 730 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids. 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

– ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

– koffie, thee en vers fruit

– activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan