Vakantie voor mantelzorgers en thuiswonende partners met dementie

Datum

03-08-2019 - 10-08-2019

Accommodatie

Vakantiehotel Nieuw Hydepark

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

Nieuw Hydepark is, net als het voormalig F.D. Roosevelthuis, gelegen op het landgoed Hydepark in Doorn. Vanuit het hele gebouw, en zomers vanaf het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het landgoed. Wandelend of fietsend kunt u het landgoed verkennen. Wilt u iets verder weg van het hotel dan kunt u deelnemen aan een van de georganiseerde excursies. Ook in en om het huis organiseren onze vrijwilligers diverse activiteiten.


Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem.

·        

Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.


Samen met uw partner kunt u genieten van deze vakantie en, als u er behoefte aan heeft, kunt u de zorg voor uw partner overlaten aan deskundige vrijwilligers en de tijd nemen voor uzelf om te wandelen, te fietsen, te winkelen of u even terug te trekken. Onze vrijwilligers staan voor u klaar! Ook met een luisterend oor. Uiteraard worden er ook spelletjes, workshops en uitstapjes georganiseerd waaraan u, eventueel samen met uw partner, kunt deelnemen.

Prijs 2019

2-persoonskamer € 730 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids. 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

– ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

– koffie, thee en vers fruit

– activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan