Vakantie voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Datum

20-07-2019 - 27-07-2019

Accommodatie

Vakantiehotel Nieuw Hydepark

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

Nieuw Hydepark is, net als het voormalig F.D. Roosevelthuis, gelegen op het landgoed Hydepark in Doorn. Vanuit het hele gebouw, en zomers vanaf het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het landgoed. Wandelend of fietsend kunt u het landgoed verkennen. Wilt u iets verder weg van het hotel dan kunt u deelnemen aan een van de georganiseerde excursies. Ook in en om het huis organiseren onze vrijwilligers diverse activiteiten.


Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem.

        

Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

Het wordt een vakantie vol gezelligheid, leuke uitstapjes, spelletjes en creatieve activiteiten. Maar u kunt ook, als u dat wilt, gaan wandelen, fietsen of winkelen in de omgeving. Ook ’s avonds staan er leuke optredens of gezellig ander vermaak op het programma! Onze vrijwilligers staan voor u klaar om u te begeleiden bij alle activiteiten.

Prijs 2019

1-persoonskamer € 920 per persoon

2-persoonskamer € 730 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids. 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

– ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

– koffie, thee en vers fruit

– activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan