Vakantie voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Datum

28-12-2019 - 04-01-2020

Accommodatie

Vakantiehotel Nieuw Hydepark

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

In deze feestelijke vakantieweek wordt aandacht besteed aan het afscheid nemen van het oude jaar en het inluiden van het nieuwe jaar. Oudejaarsavond is een gezellige avond waarop de oliebollen en de champagne uiteraard niet zullen ontbreken! 


Nieuw Hydepark is, net als het voormalig F.D. Roosevelthuis, gelegen op het landgoed Hydepark in Doorn. Vanuit het hele gebouw, en zomers vanaf het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het landgoed. Wandelend of fietsend kunt u het landgoed verkennen. Wilt u iets verder weg van het hotel dan kunt u deelnemen aan een van de georganiseerde excursies. Ook in en om het huis organiseren onze vrijwilligers diverse activiteiten.


Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem.

        

Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

Het wordt een vakantie vol gezelligheid, leuke uitstapjes, spelletjes en creatieve activiteiten. Maar u kunt ook, als u dat wilt, gaan wandelen, fietsen of winkelen in de omgeving. Ook ’s avonds staan er leuke optredens of gezellig ander vermaak op het programma! Onze vrijwilligers staan voor u klaar om u te begeleiden bij alle activiteiten.

Prijs 2019

1-persoonskamer € 920 per persoon

2-persoonskamer € 730 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids. 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

– ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

– koffie, thee en vers fruit

– activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan