Gemengde senioren vakantie

Datum

21-09-2019 - 28-09-2019

Accommodatie

IJsselvliedt

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

Hotel IJsselvliedt is een statig herenhuis van tweehonderd jaar oud en is gelegen op een prachtig landgoed. U kunt heerlijk vertoeven in de gezellige huiskamer, er is een heuse schoonheidssalon waar vrijwilligers u graag verwennen. Vanuit het hotel worden leuke uitstapjes in de nabije omgeving georganiseerd door de vrijwilligers waaraan u kunt deelnemen. Maar ook op het landgoed zelf kunt u een wandelingetje of fietstochtje maken. 


Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem. 


Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen. 


In deze vakantieweek viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen. En onze enthousiaste vrijwilligers staan ook voor u klaar als u behoefte heeft aan een praatje, hulp bij het opstaan, of een fietstocht met begeleiding. 


Prijs 2019

1-persoonskamer € 920 per persoon

2-persoonskamer € 730 per persoon  


Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids.


Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per

week zijn inclusief:

– ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

– koffie, thee en vers fruit

– activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan