Gemengde senioren vakantie

Datum

21-12-2019 - 28-12-2019

Accommodatie

De Imminkhoeve

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

In 2019 kunt u ook kerst vieren in De Imminkhoeve. Op het programma staan (kerst) activiteiten om helemaal in kerstsfeer te komen en ook de koks doen er een schepje bovenop. Tijdens de Kerstdagen kunt u deelnemen aan de viering op Kerstavond / Kerstochtend.

  

U verblijft tijdens uw vakantie in “Het Landhuis”. Het Landhuis heeft een prachtig restaurant en een ruime loungeruimte met leeshoek. Het pand wordt omringd door prachtige tuinen waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Op het terrein is een souvenirwinkeltje, een midgetgolf- en jeu de boulesbaan. In de week kunt u een keuze maken uit een van de excursies die worden aangeboden of deelnemen aan de activiteiten die in en om de locatie voor u worden georganiseerd. Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

In deze vakantieweek viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen. Onze vrijwilligers helpen u waar nodig bij uw zorgvraag en staan ook voor u klaar als u behoefte heeft aan een praatje, of hulp bij activiteiten.

Prijs

1-persoonskamer € 920 per persoon

2-persoonskamer € 730 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon. Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids.

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief: - ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet) - koffie, thee en vers fruit - activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan