Wezep, IJsselvliedt

Sinds januari 2014 behoort deze prachtige accommodatie, na overname van het Rode Kruis, ook tot onze organisatie. Vanuit Hetvakantiebureau.nl worden meerdere vakantieweken (ook met zorg) georganiseerd in IJsselvliedt.

 In het statige herenhuis IJsselvliedt van bijna tweehonderd jaar oud, gelegen op een prachtig landgoed, kunt u de sfeer en de geschiedenis van het pand voelen. In het hotel bevindt zich een mooie salon waar u zich kunt vermaken met een boek of een spelletje. Maar u kunt ook gebruikmaken van de bibliotheek of naar de oranjerie lopen. Alle hotelkamers beschikken over een hooglaagbed en een alarmeringsysteem en er is een aangepaste douche, toilet en wastafel aanwezig.

 In de omgeving zijn vele uitstapjes te maken zoals een bezoek aan de vlindertuin of Paleis Het Loo. Of u gaat lekker winkelen in Zwolle of Apeldoorn. De omgeving leent zich ook voor heerlijke fiets- of wandeltochten. 

Route naar IJsselvliedt

Ons vakantie aanbod

28/12/2019 - 04/01/2020
Vakantie voor mantelzorgers en thuiswonende partners met dementie
Prijs
1-persoonskamer 920 p.p.
2-persoonskamer 730 p.p.

Ervaringen van onze gasten

  1. ‘’Onze dank is groot aan alle bevlogen, deskundige vrijwilligers en medewerkers. Wat een sfeer, wat een omgeving en wat een liefdevolle begeleiding. Vakantie in optima forma!’’