Welkom bij het Vakantiebureau

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus zijn onze activiteiten en vakantieweken tot 29 augustus geannuleerd.

Betrokken gasten en vrijwilligers worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Waar dat kan zoeken we naar een passend alternatief. Omdat we alle gasten persoonlijk benaderen kan het zijn dat u nog geen bericht heeft gehad.

We vragen hiervoor uw begrijp en nemen z.s.m. contact met u op.

Wij volgen hiermee de landelijke richtlijnen. Mochten er aanvullende maatregelen komen, dan houden wij u hiervan uiteraard op de hoogte. We hopen u later in het jaar weer te mogen begroeten in een van onze vakantieweken! Voor vragen zijn wij voor u bereikbaar, liefst via mail: info@hetvakantiebureau.nl

of telefonisch: (0343) 74 58 90.


Vakanties met aandacht

Wij organiseren met veel plezier al bijna 60 jaar vakantieweken in heel Nederland voor circa 2.500 vakantiegasten en zijn gespecialiseerd op het gebied van zorgvakanties en senioren vakanties in Nederland.


Hetvakantiebureau.nl is specialist in senioren vakanties en zorgvakanties. Onze zorgvakanties zijn begeleide vakanties voor mensen die in het dagelijks leven zorg of begeleiding nodig hebben. Zo’n 1.500 vrijwilligers per jaar maken deze vakanties mogelijk.


Onze vakanties staan bekend om hun goede sfeer, de ruimte die men als individu krijgt binnen de groep en het bijzondere contact tussen gast en vrijwilliger. Zoekt u vrijwilligerswerk met ouderen? Ga mee met onze vakantieweken.


Vrijwilliger worden?

 Actueel nieuws

Gratis vakantie bij RCN Vakantieparken voor 100 gezinnen, die leven op bijstandsniveau. 

Aanmelden kan in de maand maart. 

Voor de vakantieweken in 2020 zijn we op zoek naar gediplomeerde zorgvrijwilligers 

Ook vrijwilligers voor de andere functies nodigen we van harte uit om te reageren. 

Nieuw; Online uw vakantie aanvragen. 

Het is nu ook mogelijk om direct de week van uw keuze aan te vragen. 

Wouter Stam
Wouter Stam
26/11/2019
L Moelker
L Moelker
27/08/2019
Geweldig. Wat is dat een fantastische organisatie met geweldig bevlogen vrijwilligers op een prachtig landgoed. Zeker aan te raden.
Eric Mulder
Eric Mulder
08/07/2019
Jan Faro
Jan Faro
20/06/2019
Gerrie Hazel
Gerrie Hazel
29/12/2018
Een organisatie die vakanties regelt voor senioren. Gehandicapten etc.
Nel de Jong
Nel de Jong
17/09/2018
We hebben een geweldig mooie week gehad in het Rooseveltpaviljoen in Hydepark, een vakantieweek voor ouderen en gehandicapten. Mooie kamers, heerlijk ontbijt, lunch en warm eten in buffetvorm. Een schitterende omgeving om met de gasten te wandelen, of lekker op het terras te zitten.
Jo Adel
Jo Adel
19/02/2018
Prima geregelde vakantie, voor ouderen en gehandicapten
ina boers
ina boers
19/05/2016
Een prachtvakantie.Aan alles is gedacht zelf hoef je niets te doen Maaltijden koffie en thee met koekje alles wordt gebracht.Het hele verblijf verdient een 10