• Accommodaties

Onze accommodaties

 
AccommodatiesDoorn, Nieuw Hydepark
Begin 2016 geopend! Het nieuwe gebouw staat op een prachtige plek in het landgoed Hydepark, met uitzicht op de hertenweide, de vijver en de oranjerie. In de omgeving vindt u de afwisselende Kaapse Bossen met hun mooie zandverstuivingen.

Lees meer over Nieuw Hydepark >>
 
 
 
AccommodatiesErmelo, Dennenheul
Heerlijk tot rust komen! Hotel Dennenheul in Ermelo grenst aan landgoed Oud-Groevenbeek. In de directe omgeving vindt u vele schitterende wandel-en fietspaden. In het centrum van Ermelo vindt u een keur aan winkels en terrasjes.
 


 
AccommodatiesMechelen-Limburg, De Heerenhof
Beleef het Limburgse heuvellandschap! Vakantiehotel De Heerenhof in het Zuid Limburgse Mechelen is een monumentale, gerestaureerde kasteelhoeve waarin gastvrijheid en comfort centraal staan.
 
AccommodatiesLemele, De Imminkhoeve
Geniet van de schoonheid van Overijssel! Op de Sallandse Heuvelrug vindt u vakantiecentrum de Imminkhoeve. Een kleinschalig centrum midden in de natuur. In 2013 is een deel van het centrum verbouwd waardoor het nog toegankelijker en ruimer is. Hierachter ligt een uniek rolstoel- en wandelpad.
 
Deze prachtige accommodatie behoort na overname van het Rode Kruis tot onze organisatie. We organiseren meerdere vakantieweken (ook met zorg) in IJsselvliedt. In het statige herenhuis IJsselvliedt van bijna tweehonderd jaar oud, gelegen op een prachtig landgoed, voelt u de sfeer en de geschiedenis.
 
Lees meer over IJsselvliedt >>


AccommodatiesVaren met de Prins Willem Alexander
Een andere kijk op het landschap! Genieten van het wisselende landschap wat langs u trekt terwijl u geniet van een drankje op het zonnedek. Het bezoeken van bruisende havenstadjes vol gezelligheid. Een vaarvakantie met de Prins Willem-Alexander zult...
 
 
 
 
 
 
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl