• De Rijper Eilanden
  • De Rijper Eilanden

De Rijper Eilanden

Gelegen in Noord Holland aan de rand van het historische stadje De Rijp en grenzend aan natuurgebied Eilandspolder, ligt het charmante viersterrenhotel De Rijper Eilanden.
 
Er is in de omgeving veel te zien en te doen. Een greep hieruit: in De Rijp zelf vindt u vele 17e eeuwse gerestaureerde Rijksmonumenten, vele galerieën, terrasjes en winkeltjes. Het stadje stond vroeger bekend om de haringsvangst en walvisvaart.
 
De bollenvelden zijn om de hoek waar u de prachtige kleuren van de vele bloemen kunt aanschouwen en u kunt een vaartocht maken met de fluisterboot die dichtbij het hotel afvaart. En niet te vergeten de grotere steden zoals Alkmaar of Zaandam zijn om de hoek en zeker een bezoekje waard!
Onze vrijwilligers zullen een mooi programma voor u samenstellen waaraan u kunt deelnemen.
 
De Rijper Eilanden
Het hotel heeft een gezelige uistraling, is van alle gemakken voorzien en er is veel in en rondom het hotel te zien en te doen. Het hotel is geheel drempelloos en daardoor goed toegankelijk voor rollator en rolstoel. In het hotel is ook een collectie van gebruiksvoorwerpen, vervoersmiddelen en speelgoed van vroegere tijden tentoongesteld.
 
Er zijn ruime hotelkamers met vloerverwarming, hooglaagbedden, een eigen badkamer met douche en toilet, een televisie, telefoon en internet. Een aantal kamers heeft een eigen balkon of terras met uitzicht over het Noord-Hollandse landschap.

 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl