• De Vrije Vogel
  • De Vrije Vogel

De Vrije Vogel

Grenzend aan het Drents-Friese Wold en net buiten het plaatsje Elsloo vindt u het gezellige Groepshotel De Vrije Vogel. U beleeft vanuit deze heerlijke vakantieaccommodatie een vakantie middenin de natuur. Vanuit de meeste ruimtes in het hotel heeft u ruim zicht over de velden en bossen.
 
Het hotel ligt centraal om de omliggende provincies Friesland, Drenthe en Groningen te ontdekken. Onze vrijwilligers zullen een mooi programma samenstellen uit het grote aanbod van uitstapjes en bezienswaardigheden. Denk aan een bezoek aan de stad Heerenveen, het gevangenismuseum, de Hunebedden in Borger of de boerenmarkten in de buurt. U zult zich niet vervelen!

De Vrije Vogel
In de huiskamer met open haard zijn diverse gezellige zithoekjes gecreeërd waar u heerlijk kunt vertoeven met een boek, met een spelletje, voor een kletspraatje of een potje biljart. Er is een mooi terras en een verwarmd zwembad waar u lekker wat baantjes kunt trekken.
 
Er zijn ruime hotelkamers met een eigen badkamer met douche en toilet, hooglaabedden en een zorgoproepsysteem. Een groot aantal kamers is aangepast voor vakantiegasten met een zorgbehoefte.
 
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl