• De Werelt
  • De Werelt
  • De Werelt
  • De Werelt
  • De Werelt

Lunteren, De Werelt

Vier uw vakantie midden in de natuur!  
 
Midden op de Veluwe, in het groene hart van Nederland ligt Lunteren. Rondom het dorp vinden we een uitgestrekt natuurgebied omringd door bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Ideaal om te wandelen en te fietsen.
 
In de directe omgeving zijn er veel aantrekkelijke bezienswaardigheden zoals het Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Nederlands Openlucht museum en het paleis het Loo.
 
Er zijn prachtige rondritten met de bus (rolstoeltoegankelijk) te maken. Denk hierbij aan een kastelentocht of een uitstapje naar één van de nabijgelegen musea. Ook een mooie huifkartocht door het Luntersche Buurtbosch behoort tot de mogelijkheden.
 
Vakantiehotel De Werelt 
Hotel De Werelt is, buiten het congresseizoen, een vakantiehotel voor senioren en senioren met een zorgbehoefte. Het is  ruim van opzet en rolstoeltoegankelijk. De kamers zijn verdeeld over meerdere vleugels. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet, tv en een alarmeringssysteem. Ook beschikt het hotel over aangepaste kamers met hoog-laagbedden inclusief een aangepaste badkamer met douche en toilet. Het hotel heeft een beperkt aantal éénpersoonskamers.
 
In het restaurant worden elke dag ontbijt, lunch en diner voor u geserveerd. De chef-kok houdt graag rekening met speciale diëten en (vegetarische) wensen. Verder heeft het hotel een sfeervolle lounge en een gezellige bar. Er is een winkel, waar u terecht kunt voor leuke souvenirs en in de aan het bos grenzende tuin zijn diverse zithoekjes, waar u van de omgeving kunt genieten.
 
2017 laatste jaar als Vakantiehotel
Helaas nemen we na de feestdagen van 2017 afscheid van Vakantiehotel De Werelt in Lunteren omdat de nieuwe eigenaar van de accommodatie de voorkeur geeft aan het organiseren van congressen en andere zakelijke bijeenkomsten in De Werelt.
 
Maar... we hebben naast het reeds bestaande accommodaties in onze gids ook twee nieuwe prachtige hotels toegevoegd aan ons aanbod; De Rijper Eilanden in Noord-Holland en De Vrije Vogel in Friesland.
 
 
 
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl