• De Werelt
  • De Werelt
  • De Werelt
  • De Werelt
  • De Werelt

Lunteren, De Werelt

Vier uw vakantie midden in de natuur!  
 
Midden op de Veluwe, in het groene hart van Nederland ligt Lunteren. Rondom het dorp vinden we een uitgestrekt natuurgebied omringd door bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Ideaal om te wandelen en te fietsen.
 
In de directe omgeving zijn er veel aantrekkelijke bezienswaardigheden zoals het Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Nederlands Openlucht museum en het paleis het Loo.
 
Er zijn prachtige rondritten met de bus (rolstoeltoegankelijk) te maken. Denk hierbij aan een kastelentocht of een uitstapje naar één van de nabijgelegen musea. Ook een mooie huifkartocht door het Luntersche Buurtbosch behoort tot de mogelijkheden.
 
Vakantiehotel De Werelt 
Hotel De Werelt is, buiten het congresseizoen, een vakantiehotel voor senioren en senioren met een zorgbehoefte. Het is  ruim van opzet en rolstoeltoegankelijk. De kamers zijn verdeeld over meerdere vleugels. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet, tv en een alarmeringssysteem. Ook beschikt het hotel over aangepaste kamers met hoog-laagbedden inclusief een aangepaste badkamer met douche en toilet. Het hotel heeft een beperkt aantal éénpersoonskamers.
 
In het restaurant worden elke dag ontbijt, lunch en diner voor u geserveerd. De chef-kok houdt graag rekening met speciale diëten en (vegetarische) wensen. Verder heeft het hotel een sfeervolle lounge en een gezellige bar. Er is een winkel, waar u terecht kunt voor leuke souvenirs en in de aan het bos grenzende tuin zijn diverse zithoekjes, waar u van de omgeving kunt genieten.
 
 
 
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl