100 gezinnen blij verrast met hun gratis RCN vakantie

Ook dit jaar mochten we in samenwerking met (en namens) RCN Vakantieparken gezinnen, die leven op bijstandsniveau, een vakantie aanbieden in het hoogseizoen op een van de Vakantieparken in Nederland. Met hulp van plaatselijke diaconieën zijn gezinnen geselecteerd en zijn ook dit jaar 100 gezinnen verrast met een heerlijke vakantie.


Fijn om samen met RCN Vakantieparken ook deze gezinnen, die geen andere mogelijkheid hebben om op vakantie te gaan, een onbezorgde vakantie te bieden.

Julian Klop ging deze zomer langs bij een van de gezinnen op vakantie.

Bekijk hier het filmpje van zijn bezoek.


RCN Vakantieparken besteedt haar gehele winstuitkering aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid.

Het is echter beter om deze informatie van een erkende sekstherapeut te krijgen, zodat u de meest effectieve behandeling kunt kiezen. Een lijst met verschillende soorten 20mg en wat ze doen om het te stoppen is te vinden op deze site.

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier