Reizen voor gehandicapten met begeleiding

Hetvakantiebureau.nl vindt het belangrijk dat iedereen vakantie kan vieren! Bent u op zoek naar reizen voor gehandicapten met begeleiding? Boek dan een geheel verzorgde vakantie bij Hetvakantiebureau.nl. U bent met partner, mantelzorger of geleidehond van harte welkom. Hetvakantiebureau.nl heeft verschillende aangepaste hotels door heel Nederland. Hier kunnen onze gasten heerlijk tot rust komen. Onze ervaren en enthousiaste verpleegkundigen en begeleiders zorgen dat het u aan niks ontbreekt. Bekijk direct de beschikbare vakantieweken of vraag een brochure aan!

Het programma

Onze vakanties hebben een afwisselend programma en u bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt. U kunt bijvoorbeeld meedoen aan een creatieve workshop of een voorstelling bijwonen. Of wat dacht u van wandelen of (rolstoel) fietsen door de prachtige natuur? Ook kunt u een keuze maken uit het excursieaanbod en er met de (rolstoel) bus op uit trekken. Onze activiteiten en excursies sluiten aan op de mogelijkheden van onze gasten.

Accommodaties door heel Nederland

Hetvakantiebureau.nl heeft accommodaties door heel Nederland. Onze aangepaste hotels vindt u onder andere op de Veluwe, Midden Nederland, Utrechtse Heuvelrug en Limburg. Met tal van wandel- en fietspaden rondom onze prachtige locaties kunt u heerlijk genieten van de natuur. De ruime opzet en de rolstoeltoegankelijkheid maken de hotels zeer geschikt voor reizen voor gehandicapten met begeleiding.

Welkom bij de reizen voor gehandicapten met begeleiding

Boek een geheel verzorgde vakantie bij Hetvakantiebureau.nl en kom tot rust op één van onze prachtige locaties. We bieden verschillende vakantieweken, waaronder: vakanties voor mensen met een visuele beperking, mensen met een licht verstandelijke beperking en vakanties voor mensen met een meervoudige beperking. Al onze reizen staan bekend om hun bijzondere sfeer, de gezelligheid en de verbondenheid tussen gasten en vrijwilligers.

Ook voor groepen

Doet u zelf reizen voor gehandicapten met begeleiding organiseren en bent u op zoek naar een geschikte accommodatie? Kom met uw gezelschap genieten van een onbezorgde vakantie op onze aangepaste accommodaties. Bekijk dan de mogelijkheden op Groepshotels.com.

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier