Gehandicapten vakanties

Gehandicapten vakanties: begeleide vakanties in Nederland voor mensen met een beperking. Onze verpleegkundigen en begeleiders staan voor u klaar. Voor zorg én persoonlijke aandacht. Gehandicapten vakanties houden wij in prachtige goed toegankelijke hotels. Bijna allemaal met aangepaste kamers.

Al 50 jaar organiseert Hetvakantiebureau.nl gehandicapten reizen, zorgvakanties en senioren vakanties. Dit zijn vakantieweken in Nederland: op de Veluwe of elders in Midden Nederland.

Gehandicapten vakanties: u laten genieten. Dat is ons doel.

Gehandicapten vakanties afgestemd op uw beperking

Wij organiseren 70 vakanties per jaar, voor verschillende doelgroepen.Heeft u een beperking? U bent met partner, mantelzorger of geleidehond van harte welkom in een van onze vakantieweken. De accomodaties van onze gehandicapten vakanties hebben perfecte voorzieningen. Bovendien zijn de activiteiten speciaal aangepast op uw beperking.Vakanties voor mensen met een visuele beperking

• Vakantiehotel Dennenheul is de enige accommodatie in Nederland die volledig is aangepast voor slechtzienden en blinden. Er zijn geleidelijnen en braillemarkeringen bijvoorbeeld. En uiteraard zijn geleidehonden van harte welkom.Workshops en activiteiten worden zoveel mogelijk aangepast aan uw mogelijkheden.Onze vakantiefolder in grootletterschrift, braille of daisy-cdrom? Neem contact op.

Meer over onze vakanties met visuele beperking.

Vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking

In Nieuw Hydepark in Doorn. Vakanties in dit aangepaste hotels is afgestemd op mensen met een licht verstandelijke beperking. Dit zijn kleinschalige vakanties waar gezelligheid centraal staat. U krijgt begeleiding in persoonlijke verzorging of medicatie.

Gehandicapten vakanties: de begeleiding

Tijdens de vakanties wordt u goed begeleid. Er zijn gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden aanwezig. Allemaal zeer gemotiveerd en kundig. Samen zorgen zij voor de organisatie en maatwerk begeleiding bij alle activiteiten. Bovendien geven zij u alle ruimte.

Gehandicapten vakanties van Hetvakantiebureau.nl staan bekend om hun bijzondere sfeer, de gezelligheid en verbondenheid tussen gasten en vrijwilligers.

Gehandicapten vakanties: kleinschalige vakantieweken

Onze vakanties duren een week. Aan een vakantie deelt een groep van ongeveer 15 vakantiegasten mee. Met of zonder rolstoel. Het zijn kleinschalige vakanties met veel persoonlijke aandacht en begeleiding.

Er is ontzettend veel te doen. Het activiteitenprogramma wordt speciaal aangepast aan uw beperking. U kunt meedoen of uw eigen gang gaan, dat bepaalt u zelf.

Tijdens de hele week is er een pastoor aanwezig, inclusief kerkdienst.

Prijzen gehandicapten vakanties

Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Daarom zijn onze tarieven gebaseerd op wat iemand zonder zorg zou moeten betalen. Aanpassingen aan de hotels, zorgkosten en hulpmiddelen zijn voor onze rekening. Een vakantie voor gehandicapten: vind hier de prijzen.

Korting

Onze aangepaste vakanties voor mindervaliden maken wij zo betaalbaar mogelijk. Is de prijs voor u toch een bezwaar? Er zijn mogelijkheden om tegemoetkoming te krijgen in kosten.

Via ons Vakantiefonds

Via uw ziektekostenverzekering. Neemt contact op met uw zorgverzekeraar over de mogelijkheden

Vakantie reserveren

U reserveert een vakantie door het reserveringsformulier uit te printen, in te vullen en naar ons op te sturen. Uiteraard kunnen wij het reserveringsformulier ook per post naar u toesturen.Heeft u nog vragen over onze vakanties? Neem gerust contact met ons op.