Bent u mantelzorger met een partner met dementie? Er zijn o.a. eind deze zomer nog enkele plekken beschikbaar

Bent u een mantelzorger met een partner met dementie en wilt u er graag even tussenuit? Dat kan!

In o.a. de volgende weken bent u van harte welkom:

Van 14 – 21 september in De Heerenhof, Mechelen

Van 5- 12 oktober in Dennenheul, Ermelo

Van 12-19 oktober in Dennenheul, Ermelo

Zorg overdragen en begrip

Onze vrijwilligers nemen de zorg graag van u over. Wanneer u dat maar wilt! Bijvoorbeeld als u even alleen op pad wilt gaan of tijdens de diverse activiteiten waaraan u (samen met uw partner) kunt deelnemen. Het contact met andere mantelzorgers ervaren onze gasten als zeer waardevol. En ook onze vrijwilligers bieden graag een luisterend oor.

Ondervindt u problemen met het vervoer naar en van Mechelen?

We denken graag met u mee! Er is een mogelijkheid om vanaf het midden van het land (Doorn) mee te reizen met de (rolstoel) bus.

Krijgt u al zin in een vakantie?

Stuur dan uw ingevulde en ondertekende reserveringsformulieren naar ons toe. Deze kunt u ook downloaden via de website. Wilt u meer informatie of de vakantiegids/reserveringsformulieren ontvangen? Vraag deze aan via: info@hetvakantiebureau.nl / (0343) 74 58 90

Graag tot ziens in een van onze vakantieweken!

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier