• Nieuws
  • Nieuws

Nieuws

 

Muzikale en creatieve vakantieweken in februari & maart!


Het programma van beide vakanties is heel veelzijdig.
 
In de Creatieve Week van 17 tot 24 februari is er ruime keuze uit leuke workshops die op dit moment heel erg in zijn, zoals Handlettering en macramépotjes maken. Maar ook met de workshop kaarten maken en stenen beschilderen kunt u uw creatieviteit helemaal laten gaan.
 
Gaat, en doet, u mee? Vul dan uw reserveringsformulier volledig in en stuur deze op naar: Hetvakantiebureau.nl, Postbus 264, 3940 AG Doorn. Indien u nog geen formulier heeft kunt u deze hier downloaden. Heeft u nog vragen? Belt u dan tijdens kantooruren naar (0343) 74 58 90 of mail via info@hetvakantiebureau.nl
 
workshops_2018_verkleind
 
Bent u liever muzikaal bezig tijdens uw vakantie? Ook in de Muziekweek van 3 tot 10 maart staan er leuke activiteiten en voorstellingen op het programma! Neem uw favoriete muziek mee op CD en u kunt deze tijdens de start van de dag  vertellen over wat deze muziek voor u betekent. Verder komt de televisie- en theatermaker Jörgen Raymann optreden, krijgt u een prachtige klankbeeldpresentatie met een pianorecital van Joseph Haydn en treedt een cantorij op die een Evensong ten gehore zal brengen.
jorgen-raymann
 
Uiteraard geldt voor beide vakantieweken dat deelname aan de activiteiten vrijblijvend zijn, dat er voldoende ruimte is voor uw eigen wensen en dat er uiteraard ook gewandeld en gefietst wordt of andere uitstapjes worden gemaakt.
 
Reserveer uw vakantie door het formulier op te sturen, pas wanneer wij weten hoeveel begeleiding of zorg u nodig heeft, kunnen wij reserveren of kijken wij met u naar een alternatieve vakantiedatum.
 
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl