• Boek nu
  Boek nu
  uw vakantie!
 • Download
  Download
  de Vakantiegids!
 • Bekijk hier
  Bekijk hier
  uw vakantie!

Nieuws

 

Nog hotelkamers vrij voor mantelzorgers en partner met dementie!


Woont uw partner (vader/buurvrouw/vriendin, etc.) thuis en vindt u de zorg zwaar, maar wilt u niet alleen weg van huis? U kunt bij ons samen vakantie vieren! In het kleinschalige hotel Dennenheul voelt men zich snel veilig. Het is overzichtelijk en er is een alarmsysteem aanwezig, ideaal voor mensen met dementie.
 
De hele week worden er leuke uitstapjes gemaakt, workshops georganiseerd, kunt u winkelen, wandelen en fietsen in de omgeving en genieten van de heerlijke maaltijden die u worden voorgeschoteld.
 
Onze vrijwilligers hebben ervaring met dementie en houden in de activiteiten ook rekenening met wat uw partner wel of niet kan meedoen. Ook nemen zij de zorg graag van u over zodat u echt even kunt ontspannen en zelf iets kunt ondernemen. Maar ook als u wel samen wilt deelnemen aan het programma, is het fijn dat u dat kunt doen zonder de verzorging erbij te hoeven doen. Ook dán kunnen vrijwilligers dit van u overnemen. Echt vakantiegevoel dus voor uw partner en voor u!
Veel van de mantelzorgers vinden het prettig dat zij ervaringen kunnen delen. Zij begrijpen elkaar en herkennen elkaars gevoelens.
 
Andere data
In juli, augustus en oktober zijn er nog hotelkamers vrij in Ermelo beschikbaar. Maar u kunt ook in juli of augustus in De Werelt in Lunteren vakantie vieren. Kijk hier voor de data!
 
Wilt u meer informatie of reserveren?
Bel (0318) 48 66 10 voor meer informatie of mail naar info@hetvakantiebureau.nl
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl