Onze vakanties

Senioren vakanties en zorgvakanties

Wij zijn gespecialiseerd in zorgvakanties en seniorenvakanties in Nederland. Het vakantiebureau biedt dan ook verschillende mogelijkheden aan vakanties voor ouderen en begeleide vakanties.

Gediplomeerde verpleegkundigen, verzorgenden en andere vrijwilligers staan klaar voor zorg, een helpende hand of een luisterend oor. Ook verzorgen zij het programma van uitstapjes en andere activiteiten.


Kies het type vakantie dat bij u past:

Gemengde seniorenvakanties;

senioren zonder zorg of met lichte zorg én senioren met intensieve zorg

In deze begeleide vakantieweken viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte – zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen.

Kies hier uw vakantie


Seniorenvakanties zonder zorg of met lichte zorg

Bent u vitaal of heeft u weinig begeleiding nodig tijdens een vakantie? Dan is het arrangement vakanties voor senioren wellicht iets voor u. Onze prachtige hotels liggen in een mooie omgeving midden in de natuur. Er is een uitgebreid en gevarieerd programma waarbij u alle vrijheid heeft hier wel of niet aan deel te nemen.

Lees meer over onze vakanties voor senioren >>

Kies hier uw vakantie

Vakanties voor mantelzorgers en thuiswonende partner met dementie

Mantelzorgers en hun thuiswonende partner met dementie kunnen samen een vakantie doorbrengen in een van de verzorgde accommodaties van Het vakantiebureau. Mantelzorgers kunnen de zorg voor hun partner geheel of gedeeltelijk overdragen aan vrijwilligers.

Lees meer over vakanties voor mantelzorgers en partner met dementie >>

Kies hier uw vakantie


Combinatievakanties voor mensen met een visuele beperking

en senioren zonder zorg of met lichte zorg

Vakantiehotel Dennenheul is de enige accommodatie in Nederland die volledig is aangepast voor slechtzienden en blinden. Daarom worden hier jaarlijks vakantieweken georganiseerd voor mensen met een visuele beperking. Bij vakantieweken in andere accommodaties bent u uiteraard ook van harte welkom. Hier zijn de activiteiten en de accommodatie echter niet specifiek op uw beperking aangepast. Maar onze vrijwilligers helpen u graag!

Lees meer over vakanties met visuele beperking >>

Kies hier uw vakantie

Vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking

In de zomer en tijdens Oud & Nieuw worden er in Nieuw Hydepark in Doorn vier vakantieweken georganiseerd voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Tijdens deze gezellige vakantieweken worden de vakantiegasten begeleid door ervaren vrijwilligers.

Lees meer over vakanties met verstandelijke beperking >>

Kies hier uw vakantie


Vakanties voor mensen met een meervoudige beperking

Samen met mensen van uw leeftijd, die ook een zorgvraag hebben kunt u genieten tijdens een volledig verzorgde vakantie. Er is een gevarieerd activiteitenprogramma met voor ieder wat wils: uitstapjes, een workshop of een leuk avondprogramma.

Kies hier uw vakantie


Zorgvakantie voor mensen van 25 – 50 jaar

Deze vakanties worden speciaal georganiseerd voor onze jongere gasten met een (intensieve) zorgvraag. Uiteraard is het programma aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden van de groep. Deze vakantieweken vinden plaats in Hotel IJsselvliedt

Kies hier uw vakantie

Vakanties voor mensen met de ziekte van Huntington

Deze week organiseren we in samenwerking met de vereniging van Huntington. Gasten kunnen genieten van een geheel verzorgde vakantie. Aanmelden / meer informatie aanvragen kan via mail: info@huntington.nl of telefonisch: 033-3032800

Gezinsvakanties

Tijdens de schoolvakantie organiseren wij, in samenwerking met Stichting Happy Holiday, een vakantie voor gezinnen met schoolgaande kinderen waarvan een gezinslid ernstig, terminaal of chronisch ziek is.

Aanmelden kan via www.stichtinghappyholiday.nl