• De vakanties

De vakanties met zorg en aandacht

Hetvakantiebureau.nl van PSDV organiseert vakanties voor senioren en mensen die in het dagelijks leven zorg nodig hebben waarin de ontmoeting en de gezelligheid centraal staan. Een ieder die zich thuis voelt in de sfeer waarin de vakanties worden gehouden, is welkom. Dit geldt voor u als vakantiegast of voor u als vrijwilliger!
 
De vakanties worden mede mogelijk gemaakt door de inzet van ruim 1.400 vrijwillige medewerkers. Zij werken mee op basis van kost en inwoning en een eventuele reiskostenvergoeding. Voorafgaande aan de vakantieweken, krijgen zij verschillende trainingen aangeboden.
 
De bijzondere vakanties vragen ook om speciale voorzieningen. De extra kosten hiervoor en de logies- en verblijfskosten van de vrijwilligers worden niet in de arrangementsprijzen doorberekend om zo de vakanties betaalbaar te houden, maar worden gefinancierd door onder meer financiële steun ontvangen van de Protestantse Kerk in Nederland, Stichting Steunfonds Hetvakantiebureau.nl en de Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum (SIOC), de aandeelhouder van Recreatie Centra Nederland BV.
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl