• Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie

Diaconale gezinsvakantie

In 2018 zullen wij ons, samen met RCN Vakantieparken, opnieuw inzetten om 100 gezinnen met een bijstandsinkomen blij te maken met een vakantie op een van de vakantieparken in Nederland van RCN. Deze vakanties gelden voor gezinnen met 1 of meer kinderen. Er wordt voor de administratiekosten een bijdrage gevraagd van € 35 (voor een lang weekend) of € 75 (voor een vakantieweek).

Reserveren
Uiterlijk eind maart zal op deze pagina het Reservingsformulier weer beschikbaar zijn. De reservering zal verlopen via de diaconie van een kerkelijke gemeente. Bezoekt u de kerk nooit? Geen probleem! U kunt dan toch contact zoeken met een van (Protestantse) Kerken en vragen of zij samen met u de aanvraag voor een vakantie willen regelen.
 
Voorwaarden 
  • De vakanties zijn voor gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau.Omdat we iedereen een eerlijke kans willen geven, vragen we de diaconie om te beoordelen of dit het geval is.
  • Daarnaast geldt het alleen voor nieuwe gezinnen (die niet al eerder van deze vakantiemogelijkheid gebruik hebben gemaakt).
  • En voor gezinnen voor wie dit echt de enige vakantie is per jaar.
  • Om een goede spreiding over Nederland te krijgen, mag iedere diaconie (kerkelijke gemeente) maximaal 2 gezinnen aandragen.
Eenoudervakanties als alternatief
Wilt u meer dan 2 gezinnen aan een vakantie helpen? Er is nog een alternatief, maar dan wel voor eenoudergezinnen! Kent u een eenoudergezin? 
 
Wij organiseren al jaren met onze partner Y Camps de Eenoudervakanties. Dit jaar organiseert Y Camps vijf vakantieweken in Nederland. De gezinnen overnachten met andere eenoudergezinnen in vakantieaccommodaties of tenten en er is een activiteitenprogramma voor de kinderen waardoor de ouders af en toe ontlast worden. Tijdens deze vakanties zijn de maaltijden inclusief. Bekijk hier het leaflet met informatie over deze Eenoudervakanties.
  
Mochten de kosten voor deze Eenoudervakanties een bezwaar zijn, kan men onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming aanvragen vanuit het Vakantiefonds.
 
Meer informatie of reserveren Eenoudervakanties 
Voor meer informatie over deze vakanties of reserveren: Y Camps in Den Dolder, telefoon (035) 66 68 777 of via e-mail: info@ycamps.nl Of kijk direct op de website van Y Camps voor beschikbaarheid en prijzen.
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl