• Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie
  • Diaconale gezinsvakantie

Gratis vakantie voor 100 bijstandsgezinnen

Samen met RCN vakantieparken biedt Hetvakantiebureau.nl ook dit jaar gratis vakantieweken voor gezinnen met een bijstandsinkomen.
Met o.a. deze actie hopen we mensen, voor wie vakantie niet vanzelfsprekend is, óók een fijne vakantie te bieden.

De gezinnen die dit jaar geplaatst zijn, hebben we inmiddels geinformeerd.

Diaconale gezinsvakantie Diaconale gezinsvakantie
De eerste twee gezinnen werden verrast met een bezoek van Alex en Sammy, de mascottes van RCN vakantieparken.
 
We wensen allle gezinnen een heel fijne vakantie toe!

Onze relatie met RCN vakantieparken
RCN kijkt verder dan de eigen onderneming. Aandeelhouder Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum (SIOC) besteedt daarom de winstuitkering aan maatschappelijke projecten, zoals Hetvakantiebureau.nl.
Ook deze gezinsvakantie-actie en de onlangs georganiseerde seniorenmidweek in het kader van hun 65-jarig bestaan, zijn mooie voorbeelden van het uitdragen van hun motto: ‘Goed voor elkaar!’ Het unieke van deze vakantieorganisatie komt mooi in beeld in deze film

Eenoudervakanties als alternatief

Wilt u meer dan 1 gezin aan een vakantie helpen? Er is nog een alternatief, maar dan wel voor eenoudergezinnen! Kent u een eenoudergezin? 
 
Wij organiseren al jaren met onze partner Y Camps de Eenoudervakanties. Dit jaar organiseert Y Camps vijf vakantieweken in Nederland. De gezinnen overnachten met andere eenoudergezinnen in vakantieaccommodaties of tenten en er is een activiteitenprogramma voor de kinderen waardoor de ouders af en toe ontlast worden. Tijdens deze vakanties zijn de maaltijden inclusief. Bekijk hier het leaflet met informatie over deze Eenoudervakanties.
  
Mochten de kosten voor deze Eenoudervakanties een bezwaar zijn, kan men onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming aanvragen vanuit het Vakantiefonds.
 
Meer informatie of reserveren Eenoudervakanties 
Voor meer informatie over deze vakanties of reserveren: Y Camps in Den Dolder, telefoon (035) 66 68 777 of via e-mail: info@ycamps.nl Of kijk direct op de website van Y Camps voor beschikbaarheid en prijzen.
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl