• Vakanties volgeboekt!
  Vakanties volgeboekt!
 • Vakanties volgeboekt!
  Vakanties volgeboekt!
 • Diaconale gezinsvakantie
 • Vakanties volgeboekt!
  Vakanties volgeboekt!
 • Diaconale gezinsvakantie
 • Diaconale gezinsvakantie

Diaconale gezinsvakantie

WE HEBBEN 100 GEZINNEN BLIJ GEMAAKT MET EEN VAKANTIE. ER ZIJN GEEN BUNGALOWS OF STACARAVANS MEER BESCHIKBAAR!

Wij, Hetvakantiebureau.nl en RCN Vakantieparken, hebben ons ook dit jaar weer ingezet om gezinnen die normaal gesproken geen kans hebben op een weekje ontspanning, een heerlijke tijd te laten beleven. 
 
Reserveren
U kunt helaas niet meer reserveren. Alle 100 vakanties zijn gereserveerd! In de meivakantie gaan de eerste gezinnen al op vakantie. Wij hopen volgend jaar de samenwerking met RCN Vakantieparken opnieuw op te pakken en weer 100 gezinnen met een bijstandsinkomen een vakantie te kunnen bieden.
 
Eenoudervakanties als alternatief
Wilt u meer dan 2 gezinnen aan een vakantie helpen? Er is nog een alternatief, maar dan wel voor eenoudergezinnen! Kent u een eenoudergezin? 
 
Wij organiseren al jaren met onze partner Y Camps de Eenoudervakanties. Dit jaar organiseert Y Camps vijf vakantieweken in Nederland. De gezinnen overnachten met andere eenoudergezinnen in vakantieaccommodaties of tenten en er is een activiteitenprogramma voor de kinderen waardoor de ouders af en toe ontlast worden. Tijdens deze vakanties zijn de maaltijden inclusief. Bekijk hier het leaflet met informatie over deze Eenoudervakanties.
  
Mochten de kosten voor deze Eenoudervakanties een bezwaar zijn, kan men onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming aanvragen vanuit het Vakantiefonds.
 
Meer informatie of reserveren Eenoudervakanties 
Voor meer informatie over deze vakanties of reserveren: Y Camps in Den Dolder, telefoon (035) 66 68 777 of via e-mail: info@ycamps.nl Of kijk direct op de website van Y Camps voor beschikbaarheid en prijzen.
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl