• Vakantie i.s.m. RCN
  • Vakantie i.s.m. RCN
  • Vakantie i.s.m. RCN

Ouderenmidweek en gezinsvakantie i.s.m. RCN Vakantieparken

Gratis vakantiemidweek voor 100 eenzame ouderen!
(aanmeldingsformulier en persbericht iets lager op deze pagina)

In navolging van een succesvolle midweek afgelopen jaar, organiseren we ook dit jaar in samenwerking met RCN Vakantieparken een geheel verzorgde midweek voor eenzame ouderen.

Van maandag 10  tot en met vrijdag 14 december 2018 kunnen groepen ouderen op vakantie in bungalowpark de Noordster in Dwingeloo (Drenthe).
De midweek is bedoeld voor mobiele* ouderen die niet meer op vakantie gaan, die in het dagelijks leven weinig aanspraak en
/of weinig financiële middelen hebben en het daarom zo verdienen er eens lekker tussen uit te gaan!
Deelnemers kunnen kosteloos genieten van een heerlijke midweek inclusief ontbijt, lunch, diner en diverse leuke activiteiten. Men verblijft met een groepje van 4 senioren en een begeleider in een 6-persoons vakantiewoning. 

* Omdat de bungalows niet zijn aangepast is het van belang dat de vakantiegasten goed ter been zijn.

Meer informatie over deze vakantieweek leest u in:
uitleg ouderenmidweek. Meer informatie over het (voorlopig) programma in de week vindt u op 
rcn.nl/ouderenmidweek.

Aanmelden kan via:
Aanmeldingsformulier groepen
Aanmeldingsformulier individueel (enkele plekken).

Voorwaarden om deel te kunnen nemen staan op het formulier.
We nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling. Behandeling vindt plaats
 n.a.v. de motivatie en op volgorde van binnenkomst, dus wacht niet te lang met aanmelden! Aanmelden kan tot en met 20 september 2018 

Vermelding kerkblad/website van uw gemeente
Om deze midweek breed onder de aandacht te brengen is het mogelijk een persbericht te plaatsen in uw kerkblad of op de website van uw kerkelijke gemeente. Bijgesloten treft u het persbericht. Uiteraard kunt u het bericht desgewenst inkorten of personaliseren. 

100 gratis gezinsvakanties

Samen met RCN vakantieparken biedt Hetvakantiebureau.nl ook dit jaar gratis vakantieweken voor gezinnen met een bijstandsinkomen. Met o.a. deze actie hopen we mensen, voor wie vakantie niet vanzelfsprekend is, óók een fijne vakantie te bieden.

De gezinnen die dit jaar geplaatst zijn, hebben we inmiddels geinformeerd.

Diaconale gezinsvakantie Diaconale gezinsvakantie
De eerste twee gezinnen werden verrast met een bezoek van Alex en Sammy, de mascottes van RCN vakantieparken.
 
We wensen allle gezinnen een heel fijne vakantie toe!

Onze relatie met RCN vakantieparken
RCN kijkt verder dan de eigen onderneming. Aandeelhouder Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum (SIOC) besteedt daarom de winstuitkering aan maatschappelijke projecten, zoals Hetvakantiebureau.nl.
Ook deze gezinsvakantie-actie en de onlangs georganiseerde seniorenmidweek in het kader van hun 65-jarig bestaan, zijn mooie voorbeelden van het uitdragen van hun motto: ‘Goed voor elkaar!’ Het unieke van deze vakantieorganisatie komt mooi in beeld in deze film

Eenoudervakanties als alternatief

Wilt u meer dan 1 gezin aan een vakantie helpen? Er is nog een alternatief, maar dan wel voor eenoudergezinnen! Kent u een eenoudergezin? 
 
Wij organiseren al jaren met onze partner Y Camps de Eenoudervakanties. Dit jaar organiseert Y Camps vijf vakantieweken in Nederland. De gezinnen overnachten met andere eenoudergezinnen in vakantieaccommodaties of tenten en er is een activiteitenprogramma voor de kinderen waardoor de ouders af en toe ontlast worden. Tijdens deze vakanties zijn de maaltijden inclusief. Bekijk hier het leaflet met informatie over deze Eenoudervakanties.
  
Mochten de kosten voor deze Eenoudervakanties een bezwaar zijn, kan men onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming aanvragen vanuit het Vakantiefonds..
 
Meer informatie of reserveren Eenoudervakanties 
Voor meer informatie over deze vakanties of reserveren: Y Camps in Den Dolder, telefoon (035) 66 68 777 of via e-mail: info@ycamps.nl Of kijk direct op de website van Y Camps voor beschikbaarheid en prijzen.
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl