• Vakantie i.s.m. RCN
  • Vakantie i.s.m. RCN
  • Vakantie i.s.m. RCN

Gezinsvakantie en Ouderenmidweek i.s.m. RCN Vakantieparken

Ook in 2019 hopen we weer, samen met RCN Vakantieparken, vakantie mogelijk te maken voor gezinnen die leven op bijstandsniveau en eenzame ouderen.

In maart 2019 zullen we via de nieuwsbrief van de Protestantse Kerk Nederland, en door middel van een schrijven aan onze warme contactpersonen en vrijwilligers, mensen informeren over de mogelijkheden en voorwaarden voor de gezinsvakantie dit jaar.

In de zomer van 2019 hopen we middels dezelfde kanalen onze achterban te informeren over de midweek voor eenzame ouderen. Deze zal n.a.w. eind 2019 plaats vinden.

NB. Voor beide soorten vakanties geldt dat we de vakanties graag aanbieden aan mensen die nog niet eerder van deze vakantiemogelijkheid gebruik hebben kunnen maken. Om de vakanties aan die mensen te kunnen bieden, die het het hardst nodig hebben, vragen we de diaconie om de aanvragen te motiveren. 

Vakantie i.s.m. RCN

Onze relatie met RCN vakantieparken

RCN kijkt verder dan de eigen onderneming. Aandeelhouder Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum (SIOC) besteedt daarom de winstuitkering aan maatschappelijke projecten, zoals Hetvakantiebureau.nl.
De gezinsvakantie-actie en de seniorenmidweek, zijn mooie voorbeelden van het uitdragen van hun motto: ‘Goed voor elkaar!’ Het unieke van deze vakantieorganisatie komt mooi in beeld in deze film

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl