• Vakanties voor eenoudergezinnen
  • Vakanties voor eenoudergezinnen
  • Vakanties voor eenoudergezinnen
  • Vakanties voor eenoudergezinnen

Vakanties voor eenoudergezinnen

Bent u een alleenstaande ouder die iedere dag de zorg heeft voor de kinderen? Wilt u er wel eens een week tussenuit, maar heeft u daar niet voldoende mogelijkheden voor? Ziet u er tegenop om alleen met de kinderen te gaan kamperen? Dan zijn deze eenoudervakanties iets voor u!
 
Y Camps en Hetvakantiebureau.nl bieden u de mogelijkheid van een onbezorgde (kampeer)vakantie. Ze zijn er speciaal voor gezinnen waarin één ouder aanwezig is. U kunt er tot rust komen en even weg van de problemen van alledag. U bent als gezin op vakantie en deelt de zorg voor uw kinderen met een team van vrijwillige begeleiders en andere ouders.
 
Alle eenoudergezinnen kunnen zich inschrijven. Hetvakantiebureau.nl en Ycamps willen vooral die gezinnen een vakantie bieden, die zelf niet of nauwelijks in staat zijn op vakantie te gaan. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:
 
* u heeft weinig geld om op vakantie te gaan
* u vindt het regelen van een vakantie moeilijk
* gedragsproblemen met één of meerdere kinderen in het gezin. We bekijken dan of onze vakantieweek voor uw gezin haalbaar is. Het gaat om een groepsvakantie en deelnemers moeten in staat zijn een week in groepsverband door te brengen.
 
Wat is er heerlijker dan een week vol plezier en gezelligheid, zingen bij het kampvuur, lekker actief zijn of gewoon met een boek in de tuin zitten, een ontbijtje op bed krijgen, winkelen, een dropping, wandelen, fietsen of zwemmen? Deze eenoudervakanties zijn groepsvakanties en worden begeleid door vrijwilligers. U heeft privacy en er is ruimte voor uw eigen vakantiewensen maar er zijn ook gezamenlijke momenten, zoals de maaltijden en wellicht leuke uitstapjes.
 
Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van Ycamps
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl