• Vakanties voor mensen met een visuele beperking
  • Vakanties voor mensen met een visuele beperking

Vakanties voor mensen met een visuele beperking

Vakantiehotel Dennenheul is de enige accommodatie in Nederland, die volledig is aangepast voor slechtzienden en blinden. Daarom vinden hier jaarlijks diverse vakantieweken plaats voor mensen met een visuele beperking. Uw geleidehond is uiteraard ook van harte welkom.
 
Tijdens uw vakantie verblijft u in een eigentijdse accommodatie, die is voorzien van modern comfort. U kunt kosteloos gebruikmaken van alle faciliteiten, zoals een sauna en fitnessruimte.
 
In het restaurant geniet u van smaakvolle maaltijden. U gebruikt hier het ontbijt, de lunch en het diner. In de sfeervolle bar en lounge kunt u de nodige genoeglijke uurtjes doorbrengen. Maar natuurlijk is het op zomerse dagen nog veel aangenamer om op het beschutte buitenterras te zitten.
 
Zeer de moeite waard is het nabij Dennenheul gelegen natuurpad (2,5 kilometer), dat speciaal is aangepast voor gasten met een visuele beperking.Verder kunt u deelnemen aan uitstapjes. Zo staat er twee keer per week een georganiseerde bustocht op het programma. Maar vrijwilligers gaan ook graag met u mee als u wilt winkelen in het dorp Ermelo of als u naar de warenmarkt of een bosbessenkwekeri wilt. Fietsen wordt bijna dagelijks gedaan: gasten maken volop gebruik van de mogelijkheid om samen met een vrijwilliger een rondrit te maken op de tandem. Een excursie naar Harderwijk of een boottochtje maakt uw vakantie compleet.
 
Gaat u met Kerst of Oud en Nieuw op vakantie? Dan is het programma vanzelfsprekend aangepast aan het bijzondere karakter van deze dagen.
 
U kunt de Vakantiegids voor mensen met een visuele beperking ook in braille en op daisy-cd bij ons opvragen via info@hetvakantiebureau.nl of telefoonnummer (0343) 74 58 90
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl