• Vakanties met zorg
  • Vakanties met zorg

Vakanties met zorg

Als u veel hulp nodig heeft bij de dagelijkse persoonlijke of verpleegkundige zorg, zult u het zeker naar uw zin hebben in het arrangement Vakanties met zorg.  Als u samen met uw partner, ook als diegene mantelzorger is, wilt komen is dit mogelijk. Het arrangement is ook geschikt voor u als u wel een aangepaste kamer, maar verder geen hulp nodig heeft.
 
De begeleiding is in handen van deskundige vrijwilligers. Als u dat wilt of nodig heeft, helpen zij u bij de invulling van uw vakantie. In alle hotels is een rolstoelbus aanwezig, zodat u uitstapjes kunt maken. Het is altijd fijn met een vrijwilliger te gaan rolstoelfietsen: een unieke manier om de bosrijke omgeving te verkennen. En wat te denken van een wandeling door het bos, een middagje winkelen of een bezoekje aan de markt. De vrijwilligers gaan graag met u mee.
 
Binnenshuis is er genoeg te ondernemen. U kunt meedoen aan een creatieve workshop, een film bekijken of een muzikale avond bijwonen. Op uw gemak een spelletje doen, ontspannen genieten van heerlijke muziek of gewoon een boek lezen of een puzzel maken op het terras: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De pastor, die de hele week aanwezig is, verzorgt op zondagmorgen een kerkdienst in eigen huis.
 
Gaat u met Kerst of Oud en Nieuw op vakantie? Dan is het programma uiteraard aangepast aan het bijzondere karakter van deze dagen. 
 
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl