Seniorenreizen

Bent u opzoek naar gezellige seniorenreizen in Nederland? Bij hetvakantiebureau.nl organiseren wij al ruim 50 jaar verschillende seniorenreizen. Heeft u hulp nodig bij het aankleden, het innemen van uw medicijnen of een andere hulpvraag? Geen probleem, tijdens deze vakantie zullen onze zorgvrijwilligers u volledig ondersteunen. Wij garanderen u dat u een week lang kunt genieten!

Programma seniorenreizen

Onze seniorenreizen hebben een afwisselend programma en u bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt. U kunt bijvoorbeeld meedoen aan een creatieve workshop of voorstellingen bijwonen. Voor de actievelingen is er de mogelijkheid om door de prachtige natuur te wandelen en te fietsen. Ook zijn er in de accommodaties vele faciliteiten aanwezig waar u kosteloos gebruik van kan maken. Wat dacht u van een dagje ontspannen in de sauna of sporten in een fitnessruimte?

Seniorenreizen met vrijwilligers

Bij Hetvakantiebureau.nl staan er jaarlijks 1.400 vrijwilligers klaar om onze seniorenreizen mogelijk te maken. Wilt u de omgeving verkennen, heeft u behoefte aan een praatje of heeft u een zorg vraag? Onze vrijwilligers helpen u graag! Wij krijgen vaak te horen dat het contact tussen onze vakantiegasten en vrijwilligers als bijzonder wordt ervaren. Daar zijn we erg trots op: Want samen maken we er een onvergetelijke vakantie van.

Accommodaties door heel Nederland

Hetvakantiebureau.nl heeft accommodaties door heel Nederland. Onze aangepaste hotels vind u op prachtige locaties op de Veluwe, Midden Nederland en Limburg. Met tal van wandel- en fietspaden rondom onze locaties kunt u heerlijk genieten van de natuur. Wat dacht u van bijvoorbeeld ons hotel Nieuw Hydepark, in het groene hart van Nederland, op de Utrechtse Heuvelrug? 

Wees welkom bij de seniorenreizen

Boek een geheel verzorgde vakantie bij het vakantiebureau.nl en kom tot rust op één van onze prachtige locaties. Bekijk hier beschikbare data voor onze reizen zonder zorg of met lichte zorg. Behoeft u meer zorg? Bekijk dan hier de beschikbare data voor onze reizen met intensieve zorg.