Seniorenreizen

Bent u opzoek naar gezellige seniorenreizen in Nederland? Bij hetvakantiebureau.nl organiseren wij al ruim 50 jaar verschillende seniorenreizen. Er is een ruim aanbod op prachtige plekjes in Nederland. U kunt op vakantie met senioren die geen of weinig zorg nodig hebben. Of u kiest voor een gemêleerde samenstelling van vakantiegasten. Dan viert u vakantie met senioren die meer afhankelijk zijn van zorg. Onze vrijwilligers hebben volop aandacht en tijd voor u, zodat u onbezorgd een week lang kunt genieten!

Programma seniorenreizen

Onze seniorenreizen hebben een afwisselend programma en u bepaalt zelf aan welke activiteiten u deelneemt. U kunt bijvoorbeeld meedoen aan een creatieve workshop of voorstellingen bijwonen. Voor de actievelingen is er de mogelijkheid om door de prachtige natuur te wandelen en te fietsen.

Seniorenreizen met vrijwilligers

Bij Hetvakantiebureau.nl staan er jaarlijks 1.400 vrijwilligers klaar om onze seniorenreizen mogelijk te maken. Wilt u de omgeving verkennen, heeft u behoefte aan een praatje of heeft u een zorg vraag? Onze vrijwilligers helpen u graag! Wij krijgen vaak te horen dat het contact tussen onze vakantiegasten en vrijwilligers als bijzonder wordt ervaren. Daar zijn we erg trots op: Want samen maken we er een onvergetelijke vakantie van.

“Via het Vakantiebureau ben ik een week in Dennenheul, Ermelo geweest. Je wordt daar zo fantastisch op gevangen. Omzien naar elkaar is daar geen loze kreet.”

– De heer Adema, Ferwert

Accommodaties door heel Nederland

Hetvakantiebureau.nl heeft accommodaties door heel Nederland. Onze aangepaste hotels vindt u op prachtige locaties op de Veluwe, Midden Nederland en Limburg. Met tal van wandel- en fietspaden rondom onze locaties kunt u heerlijk genieten van de natuur.

Wees welkom bij de seniorenreizen

Boek een geheel verzorgde vakantie bij het vakantiebureau.nl en kom tot rust op één van onze prachtige locaties. Bekijk hier beschikbare data voor onze reizen zonder zorg of met lichte zorg. Behoeft u meer zorg? Bekijk dan hier de beschikbare data voor onze reizen met intensieve zorg. Wilt u zelf een seniorenreis organiseren en bent u op zoek naar een geschikte accommodatie? Bekijk dan de mogelijkheden op Groepshotels.com.

Seniorenreizen

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier