Steunfondskrant

Steun de vakanties met aandacht

Al bijna 60 jaar biedt Hetvakantiebureau.nl vakanties aan voor mensen die zorg of begeleiding nodig hebben. Vakanties waarin zij volop kunnen genieten en de dagelijkse zorgen even verdwijnen.

De afgelopen tijd is er veel veranderd in het aanbod van zorgvakanties. Het Rode Kruis en De Zonnebloem bieden door bezuinigingen aanzienlijk minder vakanties aan. Hierdoor neemt de vraag naar zorgvakanties bij Hetvakantiebureau.nl sterk toe.

Om de vakanties van Hetvakantiebureau.nl ook in de toekomst aan te kunnen blijven bieden, is financiele steun nodig. Met de onlangs verstuurde Steunfondskrant brengen we verschillende projecten onder de aandacht. We hopen op deze manier geld te genereren om de projecten te kunnen financieren!

Wilt u meer weten? Klik op onderstaande krant (afbeelding) om de steunfondskrant in PDF te kunnen openen.

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier