Combinatie vakantieweek voor mensen met visuele beperking en senioren zonder zorg of met lichte zorg

Datum

11-07-2020 - 18-07-2020

Accommodatie

Dennenheul

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

Dennenheul is een kleinschalig hotel waar u zich snel thuis zult voelen. Binnen bevindt zich een gezellige bar en loungeruimte. Buiten vindt u een mooi terras dat wordt omringd door planten en bomen. U kunt binnen een minuut Landgoed Oud-Groevenbeek op wandelen of fietsen. In het hotel is er voor de liefhebber een sauna en een bescheiden fitnessruimte. Het hotel beschikt over moderne kamers met een eigen badkamer, televisie en zorg-oproepsysteem. Er zijn ook enkele kamers met hoog-laagbedden. Er is een ruim aanbod aan activiteiten waaraan u kunt deelnemen tijdens de vakantieweek zoals een mooie busrit, een creatieve workshop, een gezellig winkelen in een nabijgelegen dorp of een gezellig avondprogramma. Uiteraard heeft u ook alle vrijheid om uw eigen plannen te maken. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

ln het kleinschalige Vakantiehotel Dennenheul wordt een aantal vakanties georganiseerd voor mensen die slechtziend of blind zijn in combinatie met senioren zonder of met lichte zorg. Het programma is toegankelijk gemaakt voor mensen met een visuele beperking en het hotel is aangepast door middel van geleidelijnen en braillemarkeringen. Uw geleidehond is ook welkom, meldt u dit wel bij uw reservering? 0nze folder is ook verkrijgbaar in grootletterschrift, braille of op daisy-cdrom,

Prijs

1-persoonskamer € 815 per persoon

2-persoonskamer € 595 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 100 per persoon. Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids.

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief: - ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet) - koffie, thee en vers fruit - activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier

Vraag nu uw vakantie aan