Gemengde senioren vakantie

Datum

20-06-2020 - 27-06-2020

Accommodatie

De Imminkhoeve

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

        

U verblijft tijdens uw vakantie in “Het Landhuis”. Het Landhuis heeft een prachtig restaurant en een ruime loungeruimte met leeshoek. Het pand wordt omringd door prachtige tuinen waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen en heeft een mooi terras waar u zomers heerlijk kunt genieten. Op het terrein is een souvenirwinkeltje, een midgetgolf- en jeu de boulesbaan. In de week kunt u een keuze maken uit een van de excursies die worden aangeboden of deelnemen aan de activiteiten die in en om de locatie voor u worden georganiseerd.


Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem.

        

Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

In deze vakantieweek viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen. En onze enthousiaste vrijwilligers staan ook voor u klaar als u behoefte heeft aan een praatje, hulp bij het opstaan, of een fietstocht met begeleiding.

Prijs 2019

1-persoonskamer € 940 per persoon

2-persoonskamer € 745 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids. 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

– ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

– koffie, thee en vers fruit

– activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Kantoorsluiting

I.v.m. de corona maatregelen is Het vakantiebureau gesloten tot maandag 15 februari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!


De vakantiegids met daarin opgenomen het aanbod voor 2021 zal medio februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u ook de vakantiegids aanvragen?

Stuur een mail naar info@hetvakantiebureau.nl

Vraag nu uw vakantie aan