Gemengde senioren vakantie

Datum

20-06-2020 - 27-06-2020

Accommodatie

De Imminkhoeve

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

        

U verblijft tijdens uw vakantie in “Het Landhuis”. Het Landhuis heeft een prachtig restaurant en een ruime loungeruimte met leeshoek. Het pand wordt omringd door prachtige tuinen waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen en heeft een mooi terras waar u zomers heerlijk kunt genieten. Op het terrein is een souvenirwinkeltje, een midgetgolf- en jeu de boulesbaan. In de week kunt u een keuze maken uit een van de excursies die worden aangeboden of deelnemen aan de activiteiten die in en om de locatie voor u worden georganiseerd.


Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem.

        

Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

In deze vakantieweek viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen. En onze enthousiaste vrijwilligers staan ook voor u klaar als u behoefte heeft aan een praatje, hulp bij het opstaan, of een fietstocht met begeleiding.

Prijs 2019

1-persoonskamer € 940 per persoon

2-persoonskamer € 745 per persoon 

Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids. 

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief:

– ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet)

– koffie, thee en vers fruit

– activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier

Vraag nu uw vakantie aan