Gemengde senioren vakantie

Datum

18-07-2020 - 25-07-2020

Accommodatie

De Rijper Eilanden

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

Hotel de Rijper Eilanden heeft een gezellige uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Er is veel te zien en te doen! In en rondom het hotel bevindt zich een collectie van gebruiksvoorwerpen, vervoersmiddelen en speelgoed van vroeger tijden. De prachtige Eilandspolder is een bezoek meer dan waard. Varend, fietsend of wandelend is er veel te ontdekken. Met slechts het kabbelen van het water en het fluiten van vogels op de achtergrond, een heerlijk moment om tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur. De vrijwilligers stellen een gevarieerd programma voor u samen, met excursies, creatieve workshops en leuke avondprogrammering. Voor elk wat wils! Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.


In deze vakantieweek viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen. Onze vrijwilligers helpen u waar nodig bij uw zorgvraag en staan ook voor u klaar als u behoefte heeft aan een praatje, of hulp bij activiteiten.


Prijs

1-persoonskamer € 940 per persoon

2-persoonskamer € 745 per persoon 


Korting uit het Vakantiefonds € 250 per persoon. Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids.


Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief: - ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet) - koffie, thee en vers fruit - activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier

Vraag nu uw vakantie aan