Vakantie voor senioren zonder zorg of met lichte zorg

Datum

28-09-2020 - 03-10-2020

Accommodatie

IJsselvliedt

Contact

info@hetvakantiebureau.nl
(0343) 74 58 90

I.v.m. covid-19 volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM.

Wilt u weten welke maatregelen wij in onze vakantie hebben getroffen? Klik hier

Deze week vindt plaats van maandag tot en met zaterdag en organiseren we in samenwerking met Bijzondere Vakanties.

Hotel IJsselvliedt is een statig herenhuis van tweehonderd jaar oud en is gelegen op een prachtig landgoed. U kunt heerlijk vertoeven in de gezellige huiskamer, er is een heuse schoonheidssalon waar vrijwilligers u graag verwennen. Vanuit het hotel worden er door de vrijwilligers leuke uitstapjes in de nabije omgeving georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Maar ook op het landgoed zelf kunt u een wandelingetje of fietstochtje maken. Ook binnenshuis is er voor wie dat wil van alles te doen. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een creatieve workshop, een spel of genieten van een mooi optreden Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.


Samen met andere senioren kunt u genieten tijdens een volledig verzorgde vakantie. Onze vakanties zijn tot in de puntjes verzorgd, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Er is een gevarieerd activiteitenprogramma met voor ieder wat wils: uitstapjes, een workshop of een leuk avondprogramma. Onze enthousiaste vrijwilligers staan ook voor u klaar als u behoefte heeft aan een praatje.

Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich voor deze week aanmelden.


Prijs

1-persoonskamer € 815 per persoon

2-persoonskamer € 595 per persoon  


Korting uit het Vakantiefonds € 100 per persoon. Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids.


Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief: - ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet) - koffie, thee en vers fruit - activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Vraag nu uw vakantie aan