Vakanties in samenwerking met RCN Vakantieparken. Goed voor elkaar!

Vakanties in samenwerking met RCN Vakantieparken.

Goed voor elkaar!


Iedereen kan af en toe een vakantie gebruiken; even eruit, plezier en ontspanning. Maar door de kosten die een vakantie met zich meebrengt is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.


In aanvulling op ons vakantieaanbod bieden wij daarom samen met RCN Vakantieparken 100 gratis vakantieweken voor gezinnen die leven op bijstandsniveau en een midweek voor groepen eenzame ouderen met een smalle beurs.

De inschrijving voor beide vakantiemogelijkheden verloopt via de plaatselijke diaconieën.

Meer weten over de gezinsvakanties of meer informatie over de ouderenmidweek? Kijk hieronder voor meer informatie over onze vakanties in samenwerking met het RCN Vakantieparken.

Onze relatie met RCN Vakantieparken:

RCN Vakantieparken kijkt verder dan de eigen onderneming. Aandeelhouder Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum (SIOC) besteedt

daarom de winstuitkering aan maatschappelijke projecten, zoals Hetvakantiebureau.nl.

De Gezinsvakanties en de Ouderenmidweek, zijn mooie voorbeelden van het uitdragen van hun motto: ‘Goed voor elkaar!’

Het unieke van deze vakantieorganisatie komt mooi in beeld in deze film!

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier