Mechelen-Limburg, De Heerenhof

Beleef het Limburgse heuvellandschap!

Vakantiehotel De Heerenhof in het Zuid Limburgse Mechelen is een monumentale, gerestaureerde kasteelhoeve waarin gastvrijheid en comfort centraal staan.


Daarnaast biedt De Heerenhof meer dan genoeg faciliteiten om van een heerlijke verzorgde vakantie te genieten. Mechelen ligt in het hart van het Limburgse Mergelland, niet voor niets door de stichting Natuur en Milieu uitgeroepen tot ‘mooiste landschap van Nederland’. Het dorpje Mechelen kenmerkt zich door de vele vakwerkhuizen en heeft daardoor een pittoresk karakter. Het is een gezellig dorp met vele zonnige terrasjes op loopafstand van het hotel. Uitstapjes maakt u heel gemakkelijk naar Maastricht, Valkenburg, Aken en het Drielandenpunt in Vaals.


De Heerenhof is rolstoeltoegankelijk en de kamers hebben een badkamer met douche, toilet, televisie en een zorgoproepsysteem. Daarnaast heeft De Heerenhof een ruim aantal aangepaste kamers, alle voorzien van een hoog-laagbed en een aangepaste badkamer. Er is een gezellige verblijfsruimte en een restaurant met een uitstekende keuken die aan alle dieetwensen kan voldoen. Ook is er een prachtige binnenplaats met een terras waar u volop kunt genieten van de zon. Wilt u genieten van de mooie omgeving in Limburg, komt u dan naar De Heerenhof!

Ons vakantie aanbod

Er zijn voor dit jaar geen vakanties gevonden. Het aanbod voor volgend jaar zal in december op de website komen.

Ervaringen van onze gasten

  1. ‘’De vrijwilligers hebben een soort antenne. Ze voelen precies wanneer iemand hulp nodig heeft. Heel fijn’’