Lemele, De Imminkhoeve

Geniet van de schoonheid van Overijssel!

Op de Sallandse Heuvelrug vindt u vakantiecentrum de Imminkhoeve. Een kleinschalig centrum midden in de natuur. Direct achter de Imminkhoeve ligt een uniek rolstoel- en wandelpad, dat u kennis laat maken met de gevarieerde schoonheid van de Overijssele natuur.


Iets verder weg valt er eveneens veel te beleven. Wat te denken van een tochtje naar Ommen, het schilderachtige Oostmarsum of Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug? Een rondvaart op de Vecht, een bezoekje aan de schaapskudde op de Lemelerberg of een van de vele warenmarkten behoren zeker ook tot de mogelijkheden.De één- en tweepersoonskamers zijn voorzien van hoog-laagbedden, een aangepaste badkamer met douche en toilet en een alarmeringssysteem. Als u houdt van vakantie vieren in een gemoedelijke, kleinschalige accomodatie, dan is De Imminkhoeve echt iets voor u!


Route naar De Imminkhoeve

Ons vakantie aanbod

Er zijn voor dit jaar geen vakanties gevonden. Het aanbod voor volgend jaar zal in december op de website komen.

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier