De Rijper Eilanden

Over deze accommodatie

Gelegen in Noord Holland aan de rand van het historische stadje De Rijp en grenzend aan natuurgebied Eilandspolder, ligt het charmante viersterrenhotel De Rijper Eilanden. 

Er is in de omgeving veel te zien en te doen. Een greep hieruit: in De Rijp zelf vindt u vele 17e eeuwse gerestaureerde Rijksmonumenten, vele galerieën, terrasjes en winkeltjes. Het stadje stond vroeger bekend om de haringsvangst en walvisvaart.


De bollenvelden zijn om de hoek waar u de prachtige kleuren van de vele bloemen kunt aanschouwen en u kunt een vaartocht maken met de fluisterboot die dichtbij het hotel afvaart. En niet te vergeten de grotere steden zoals Alkmaar of Zaandam zijn om de hoek en zeker een bezoekje waard!Onze vrijwilligers zullen een mooi programma voor u samenstellen waaraan u kunt deelnemen. 

De Rijper Eilanden

Het hotel heeft een gezellige uitstraling, is van alle gemakken voorzien en er is veel in en rondom het hotel te zien en te doen. Het hotel is geheel drempelloos en daardoor goed toegankelijk voor rollator en rolstoel. In het hotel is ook een collectie van gebruiksvoorwerpen, vervoersmiddelen en speelgoed van vroegere tijden tentoongesteld. 


Er zijn ruime hotelkamers met vloerverwarming, hooglaagbedden, een eigen badkamer met douche en toilet, een televisie, telefoon en internet. Een aantal kamers heeft een eigen balkon of terras met uitzicht over het Noord-Hollandse landschap.


Route naar De Rijper Eilanden


Ons vakantie aanbod

18/07/2020 - 25/07/2020
Gemengde senioren vakantie
Prijs
1-persoonskamer 940 p.p.
2-persoonskamer 745 p.p.
25/07/2020 - 01/08/2020
Gemengde senioren vakantie
Prijs
1-persoonskamer 940 p.p.
2-persoonskamer 745 p.p.

Ervaringen van onze gasten

  1. “Vanuit het hotel hadden we prachtig uitzicht over het water. Ook het bezoek aan de Rijp was een hoogtepunt. Dank voor de goede zorgen!