De Vrije Vogel

Over deze accommodatie

Grenzend aan het Drents-Friese Wold en net buiten het plaatsje Elsloo vindt u het gezellige Groepshotel De Vrije Vogel. U beleeft vanuit deze heerlijke vakantieaccommodatie een vakantie middenin de natuur. Vanuit de meeste ruimtes in het hotel heeft u ruim zicht over de velden en bossen. Het hotel ligt centraal om de omliggende provincies Friesland, Drenthe en Groningen te ontdekken.

Onze vrijwilligers zullen een mooi programma samenstellen uit het grote aanbod van uitstapjes en bezienswaardigheden. Denk aan een bezoek aan de stad Heerenveen, het gevangenismuseum, de Hunebedden in Borger of de boerenmarkten in de buurt. U zult zich niet vervelen!

In de huiskamer met open haard zijn diverse gezellige zithoekjes gecreeërd waar u heerlijk kunt vertoeven met een boek, met een spelletje, voor een kletspraatje of een potje biljart. Er is een mooi terras en een verwarmd zwembad waar u lekker wat baantjes kunt trekken. Er zijn ruime hotelkamers met een eigen badkamer met douche en toilet, hooglaagbedden en een zorgoproepsysteem. Een groot aantal kamers is aangepast voor vakantiegasten met een zorgbehoefte.

Route naar de Vrije Vogel

Ons vakantie aanbod

Er zijn voor dit jaar geen vakanties gevonden. Het aanbod voor volgend jaar zal in december op de website komen.