Dennenheul

Ermelo, Dennenheul

Heerlijk tot rust komen! Hotel Dennenheul in Ermelo grenst aan landgoed Oud-Groevenbeek. In de directe omgeving vindt u vele schitterende wandel-en fietspaden. In het centrum van Ermelo vindt u een keur aan winkels en terrasjes.

De gezellige boulevard van Harderwijk, dat zeven kilometer van Dennenheul verwijderd ligt, is een bezoek meer dan waard. Zeker als u even iets wilt drinken op een terrasje, nadat u heeft meegedaan aan een van de stadswandelingen. Wilt u een keer iets anders, dan kunt u om de hoek nagenieten van het befaamde Dolfinarium in Harderwijk of het pittoreske plaatsje Bunschoten-Spakenburg. Ook een huifkarrit door de Veluwse bossen, een rondvaart met een boot, een bezoekje aan de bosbessenkwekerij of de kruidentuin in Putten behoren tot de mogelijkheden. De moderne hotelkamers (zowel één als tweepersoonskamers) zijn voorzien van een badkamer, televisie, telefoon en alarmeringssysteem. Hotel Dennenheul is een kleinschalig, vriendelijk hotel. Binnen kunt u gratis gebruikmaken van een sauna en fitnessruimte. Het restaurant en terras zijn de laatste ingrediënten die Dennenheul uitstekend geschikt maken voor een geslaagde vakantie.


Route naar Hotel Dennenheul


Ons vakantie aanbod

Er zijn voor dit jaar geen vakanties gevonden. Het aanbod voor volgend jaar zal in december op de website komen.

Eindejaarssluiting

I.v.m. de corona maatregelen is Het vakantiebureau gesloten tot maandag 18 januari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!


De vakantiegids met daarin opgenomen het aanbod voor 2021 zal in februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u ook de vakantiegids aanvragen?

Stuur een mail naar info@hetvakantiebureau.nl

Ervaringen van onze gasten

  1. ‘’Aan alles was gedacht…
    we voelden ons totaal zorgeloos.’’