Varen met de Prins Willem Alexander

Over deze accommodatie

Genieten van het wisselende landschap wat langs u trekt terwijl u geniet van een drankje op het zonnedek. Het bezoeken van bruisende havenstadjes vol gezelligheid. Een vaarvakantie met de Prins Willem-Alexander zult u niet snel vergeten!


Vaarroutes 2020:

wijzigingen in de vaarroute voorbehouden


Route 1: 1 augustus – 7 augustus

Arnhem – Zutphen – Hasselt – Makkum – Medemblik – Lemmer

Route 2: 8 augustus – 14 augustus

Lemmer – Medemblik – Zaandam – Amsterdam – Kampen – Harderwijk

Route 3: 15 augustus – 21 augustus

Harderwijk – Zaandam – Schoonhoven – Gouda – Maassluis – Dordrecht

Route 4 22 augustus – 28 augustus

Dordrecht – Hellevoetsluis – Gorinchem – Grave – Nijmegen – Arnhem


Activiteiten

Van maandag tot vrijdag vaart het schip dagelijks naar een andere haven, waar u ‘s middags en ‘s avonds verblijft. ‘s Middags heeft u volop kans om het stadje of het dorp, waar het schip heeft aangelegd, te bezoeken. ‘s Avonds staan diverse activiteiten gepland, zoals een muzikale avond of leuke spelletjes. U stapt op zaterdagmiddag aan boord van de Prins Willem Alexander. Op zondag vaart het schip niet. Wel zijn er dan diverse activiteiten, zoals een kerkdienst op zondagmorgen. Deze dienst wordt verzorgd door de pastor die de hele week met u meereist.


Faciliteiten 

Aan boord van het schip bevinden zich 25 rolstoeltoegankelijke tweepersoonshutten, die zijn ingericht met hoog-laagbedden met verstelbare bodem, televisie, huistelefoon, een alarmeringssysteem en een wastafel. Centraal gelegen vindt u enkele aangepaste badkamers met toilet. Met de lift, die groot genoeg is voor een bed, kunt u op het bovendek komen. Daar bevinden zich een serre en een terras. De boot huisvest ook een grote salon, waar u heerlijk kunt eten, maar waar u eveneens kunt gaan zitten om van het uitzicht te genieten.  Welkom op de Prins Willem Alexander! Ons vakantie aanbod

Er zijn voor dit jaar geen vakanties gevonden. Het aanbod voor volgend jaar zal in december op de website komen.

Eindejaarssluiting

I.v.m. de corona maatregelen is Het vakantiebureau gesloten tot maandag 18 januari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!


De vakantiegids met daarin opgenomen het aanbod voor 2021 zal in februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u ook de vakantiegids aanvragen?

Stuur een mail naar info@hetvakantiebureau.nl

Ervaringen van onze gasten

  1. “Heerlijk uitwaaien op het dek en in de middag een stadje bezoeken. Ik heb genoten van al het moois wat ik gezien heb. Dank aan al die lieve en behulpzame vrijwilligers!”