Vakanties voor mantelzorgers en thuiswonende partner met dementie

Mantelzorgers en hun thuiswonende partner met dementie kunnen samen vakantie vieren tijdens de vakantieweken van Hetvakantiebureau.nl.

De continue zorgbehoefte kan de dagelijkse verzorging van uw partner met dementie heel zwaar maken. Tijdens uw vakantie kunt u die zorg overlaten aan deskundige vrijwilligers, die zeer goed op de hoogte zijn van dementie en de juiste benadering hiervoor.

U krijgt hierdoor de gelegenheid te ontspannen en er, alleen of samen, op uit te gaan. Er staan diverse uitstapjes gepland, bijvoorbeeld een boottocht, een muzikale avond of een middagje winkelen. In de directe omgeving van Dennenheul, De Heerenhof en De Vrije Vogel is van alles mogelijk, zoals wandelen en fietsen in de fraaie natuur.

Bovendien komt u in contact met andere mantelzorgers die ook dagelijks hun partner verzorgen. ‘Het uitwisselen van ervaringen werkt stimulerend en inspirerend’, vertellen de vakantiegasten die in het verleden aan deze vakanties deelnamen. Het contact met lotgenoten en de mogelijkheid om op een zorgeloze manier dingen te ondernemen, maken dat u zich snel thuis zult voelen.

Ook andere combinaties van paren, zoals ouder-kind, vriendin-vriendin of welke samenstelling dan ook, zijn van harte welkom! Alzheimer Nederland verleent haar medewerking aan onze vakantieweken.

Bekijk hier de Vakantiegids voor mantelzorgers en partner met dementie.

Eindejaarssluiting

I.v.m. de corona maatregelen is Het vakantiebureau gesloten tot maandag 18 januari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!


De vakantiegids met daarin opgenomen het aanbod voor 2021 zal in februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u ook de vakantiegids aanvragen?

Stuur een mail naar info@hetvakantiebureau.nl