Vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking

In de zomer van 2019 worden er in Nieuw Hydepark drie vakantieweken georganiseerd voor mensen met een licht verstandelijke beperking. En er staat ook een vakantieweek gepland met Oud&Nieuw in Doorn. 


Tijdens deze gezellige vakantieweken worden de vakantiegasten begeleid door ervaren vrijwilligers. Er is van alles te doen, zoals creatieve dingen maken,

gezellige muziek- en zangavonden, uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden, spelletjes doen en lekker wandelen en fietsen in de bosrijke omgeving. 


Nieuw Hydepark ligt heel centraal voor diverse uitstapjes in Midden Nederland, het is dichtbij een zwembad gelegen en een tochtje naar de Doornse markt is zo gemaakt.


De vakanties zijn bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking, die binnenshuis zelfstandig kunnen lopen en geen aangepaste kamer nodig hebben. Tijdens de vakantieweek is een pastor aanwezig en kan men de zondagsviering bijwonen. De vakanties zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond en geloof, toegankelijk.  


Bekijk de deelfolder vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking hier! 

Kantoorsluiting

I.v.m. de corona maatregelen is Het vakantiebureau gesloten tot maandag 15 februari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!


De vakantiegids met daarin opgenomen het aanbod voor 2021 zal medio februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u ook de vakantiegids aanvragen?

Stuur een mail naar info@hetvakantiebureau.nl