Welkom als vrijwilliger!

Als je jouw energie en een week van jouw vrije tijd belangeloos wilt inzetten als vrijwilliger om onze vakantiegasten een week te bezorgen waar ze nog lang met veel plezier op terugkijken, ben je van harte welkom in ons vrijwilligersteam.


Al 50 jaar lang zorgen onze vrijwilligers ervoor dat onze vakantiegasten vakantie kunnen vieren, erop uit kunnen, nieuwe ervaringen en contacten opdoen en plezier kunnen maken. Door hen te verwennen en (indien nodig) deskundige zorg te verlenen, kunnen ze de zorgen even vergeten!


Vrijwilligerswerk voor ouderen of mensen die wat extra hulp nodig hebben kun je bij ons op verschillende manieren invullen. Eén ding hebben onze vrijwilligers in ieder geval gemeen: zij hebben het hart op de juiste plek, bieden een luisterend oor en begeleiden onze gasten met veel enthousiasme. Plezier maken en aandacht geven. Dat is fijn, voor gasten én vrijwilligers.


Onze vrijwilligers zijn mensen van uiteenlopende leeftijden en met diverse achtergronden, opleidingen, ervaringen en kwaliteiten. Je kunt je bij ons aansluiten als zorgvrijwilliger als je een specifieke opleiding in de zorg hebt. Je helpt met verplegen, verzorgen en begeleiden in welke vorm dan ook. Ben je geen verpleegkundige of verzorgende met een zorgopleiding? Geen probleem! Je bent ook zeer welkom om verpleegkundigen te ondersteunen en de deelnemers te begeleiden bij activiteiten of persoonlijke verzorging bijvoorbeeld.


De vakanties hebben een christelijke achtergrond. Hetvakantiebureau.nl maakt deel uit van de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk. We nodigen vooral ook jonge mensen uit een keer mee te doen aan een vakantieweek. Vanzelfsprekend zijn ook stagiaires, bijvoorbeeld van HBO-V, HBO-SPH, HBO-CT, van harte welkom. Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger? Bekijk hier de Vrijwilligersgids met informatie.


Voor meer vragen over het deelnemen als vrijwilliger? Neem gerust contact met ons op via info@hetvakantiebureau.nl of telefonisch via (0343) 74 58 90.


Of meld je hieronder gelijk aan als vrijwilliger!

Dit zal pijnlijker zijn dan de afname van de ejaculaatstroom. Bovendien kunnen deze bijwerkingen minder ernstig zijn dan als mijnapotheek24h.com zou worden gebruikt met andere andere seksuele hulpmiddelen zoals condooms, een orgasmehulpmiddel zoals G-Spot of geslachtsgemeenschappen.


Ouderen reizen met begeleiders

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de maatregelen i.v.m. het coronavirus hebben we onze reguliere vakantieweken tot 7 november helaas moeten annuleren.


We zijn verheugd dat we vanaf 29 augustus wel vakantieweken voor thuiswonende senioren en voor mantelzorgers en hun thuiswonende partner mogen organiseren. Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich hier voor aanmelden.


Voor meer informatie klik hier