• Wanneer werk jij mee?
    Wanneer werk jij mee?
    Download het overzicht!
  • Vrijwilligers
  • Vrijwilligers

Welkom als vrijwilliger!

Als je jouw energie en een week van jouw vrije tijd belangeloos wilt inzetten als vrijwilliger om onze vakantiegasten een week te bezorgen waar ze nog lang met veel plezier op terugkijken, ben je van harte welkom in ons vrijwilligersteam.

Deel jouw energie met hart en ziel!

Al 50 jaar lang zorgen onze vrijwilligers ervoor dat onze vakantiegasten vakantie kunnen vieren, erop uit kunnen, nieuwe ervaringen en contacten opdoen en plezier kunnen maken. Door hen te verwennen, indien nodig, deskundige zorg te verlenen, kunnen ze de zorgen even vergeten!  

Onze vrijwilligers hebben het hart op de juiste plek, bieden een luisterend oor, begeleiden, verzorgen en verplegen. Maar maken bovenal plezier met onze gasten en geven ze aandacht! Onze vrijwilligers zijn mensen van uiteenlopende leeftijden en met diverse achtergronden, opleidingen, ervaringen en kwaliteiten.
 
We nodigen vooral ook jonge mensen uit een keer mee te doen aan een vakantieweek. Vanzelfsprekend zijn ook stagiaires, bijvoorbeeld van HBO-V, HBO-SPH, HBO-CT, van harte welkom.
 
Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger?
 
 
 
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl