• Meld je aan als vrijwilliger!
    Meld je aan als vrijwilliger!

Welkom als vrijwilliger!

Al meer dan 50 jaar zorgen onze vrijwilligers ervoor dat onze vakantiegasten vakantie kunnen vieren, erop uit kunnen, nieuwe ervaringen en contacten opdoen en plezier kunnen maken. Door hen te verwennen en, indien nodig, deskundige zorg te verlenen, kunnen ze de zorgen en de eenzaamheid voor even vergeten! 
 
Als vrijwilliger heb je het hart op de juiste plek, bied je een luisterend oor, begeleid je en, als je een zorgachtergrond hebt, verzorg en verpleeg je ook. Maar samen met je gezellige medevrijwilligers maak je vooral plezier met onze vakantiegasten en geef je hen alle aandacht!
 
Welkom als vrijwilliger
 
Om een idee te krijgen van het aantal vakantieweken en voor welke week je je zou kunnen aanmelden, kun jij het Vakantiewekenoverzicht (in pdf) bekijken. 
 
Naast dat je ontzettend dankbare ouderen helpt, wordt de reis en je verblijf, eten en reiskosten betaald evenals je aansprakelijkheidsverzekering. Ben je BIG-verpleegkundige? Dan tellen jouw uren in de vakantieweek mee voor je registratie.
 
Als je jouw energie en een week van jouw vrije tijd belangeloos en met hart en ziel wilt inzetten om onze vakantiegasten een week te bezorgen waar ze nog lang met veel plezier op terugkijken, ben jij van harte welkom in ons vrijwilligersteam!

Deel jouw energie met hart en ziel en meld je aan! 

Onze vrijwilligers zijn mensen van uiteenlopende leeftijden en met diverse achtergronden, opleidingen, ervaringen en kwaliteiten. We nodigen vooral ook jonge mensen uit een keer mee te doen aan een vakantieweek. Vanzelfsprekend zijn ook stagiaires, bijvoorbeeld van 3e- en 4e jaars HBO-V en PABO, van harte welkom!
 
Wil je je aanmelden als vrijwilliger?
 
 
Je mag ons ook altijd bellen om je vragen te stellen via telefoonnummer: (0343) 74 58 90 
Alvast heel erg bedankt voor de interesse!
 
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl