• Meld je aan als vrijwilliger!
    Meld je aan als vrijwilliger!

Zorgvrijwilligers gezocht

Wij hebben een geweldig team van maar liefst 1.500 vrijwilligers. Van in de zorg gespecialiseerde verpleegkundigen tot algemeen verzorgers. Wil je ook helpen als zorgvrijwilliger? Al onze vakantieweken worden begeleid door fijne gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Dankzij hen kunnen wij onze geweldige vakanties aanbieden. Wil je graag mee? Meld je aan, wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!
 
Je kunt je als zorgvrijwilliger op verschillende manieren inzetten, afhankelijk van ervaring en mogelijkheden.
 
Welkom als vrijwilliger
Tijdens onze zorgvakanties ben je er als verpleegkundige/verzorgende niet alleen voor de algemene dagelijks verzorging en verpleegkundige handelingen. Er is ook tijd om gezellig met de gasten een kopje koffie te drinken, te wandelen met de gasten, mee te gaan met een uitje, te fietsen met de gasten, een spelletje te doen. Anders dan in je dagelijkse werk, kun je de tijd nemen en alle aandacht geven!

Verschillende functies in de zorg

Wilt u vrijwilligerswerk met ouderen of mensen die hulp nodig hebben? We onderscheiden diverse functies binnen de zorggroep; verpleegkundigen met BIG-registratie en verzorgenden IG, verpleegkundigen en verzorgenden niveau 3 en verzorgenden niveau 2.
 
Algemeen verzorgers hebben geen specifieke opleiding in de zorg, maar helpen de verpleegkundigen en verzorgenden bij de persoonlijke verzorging van gasten. Dit alles gebeurt onder leiding van de zorgcoördinator. Hij of zij is eindverantwoordelijke voor de totale zorgverlening van de zorgvrijwilligers in de vakantieweek.

Aanmelden als zorgvrijwilliger 

Interesse om mee te werken als zorgvrijwilliger? 
 
 
 
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF A A A A Mijn Vakantiebureau.nl