Vrijwilligerswerk zorg

Zoekt u vrijwilligerswerk in de zorg? Hetvakantiebureau.nl organiseert prachtige zorgvakanties en is op zoek naar u. Word zorgvrijwilliger binnen ons team! Hetvakantiebureau.nl is altijd op zoek naar fijne mensen, verpleegkundigen en verzorgenden die vakanties willen begeleiden.

Al meer dan 60 jaar organiseert Hetvakantiebureau.nl vakanties voor ouderen met en zonder zorg. De vakanties zijn mogelijk dankzij het het fantastische vrijwilligerswerk dat wordt gedaan. Bent u BIG-verpleegkundige? Uw urenregistratie telt mee!

Sluit u aan bij ons team van zorgvrijwilligers? Onze verpleegkundigen en vrijwilligers geven fantastische begeleiding aan onze zorgvakanties en senioren vakanties!

Info aanvragen & Aanmelden

Vrijwilligerswerk in de zorg, dit kunt u doen

Vrijwilligerswerk in de zorg waarbij u onder de mensen bent en wat voor een ander kunt betekenen! Dat is de grootste drijfveer van onze zorgvrijwilligers. Onze vakanties staan niet voor niets bekend om hun gezelligheid en persoonlijke aandacht.

U begeleidt deelnemers tijdens hun fijne zorgvakanties of seniorenvakanties die wij al jaren met succes aanbieden. Dit doet u samen in een team van vrijwilligers. Wist u dat maar liefst 1.400 vrijwilligers per jaar deze vakanties mogelijk maken?

Wij zijn gespecialiseerd in zorgvakanties en seniorenvakanties in Nederland. Hetvakantiebureau.nl biedt dan ook verschillende mogelijkheden aan vakanties voor ouderen en begeleide vakanties.Gediplomeerde verpleegkundigen, verzorgenden en andere vrijwilligers staan klaar voor zorg, een helpende hand of een luisterend oor. Ook verzorgen zij het programma van uitstapjes en andere gezellige activiteiten!

Bent u verpleegkundige of heeft u een zorgachtergrond? Dan begeleidt u niet alleen, maar verpleegt en verzorgt u ook. Als BIG-verpleegkundige tellen de uren in de vakantieweek mee voor uw registratie.

U kunt een geweldige bijdrage leveren, door plezier te maken met onze vakantiegasten. Vrijwilligerswerk in de zorg waarbij u écht wat voor een ander kunt betekenen!

Vrijwilligerswerk vergoeding

Bij ons vrijwilligerswerk wordt verblijf, eten en reiskosten betaald, evenals je aansprakelijkheidsverzekering.

Als u uw energie en vrije tijd belangeloos en met hart en ziel wilt inzetten om onze vakantiegasten een fantastische week te bezorgen, bent u van harte welkom in ons team van begeleiders en zorgvrijwilligers! Meer weten?

Info aanvragen & Aanmelden