Zorgvrijwilligers gezocht

Wij hebben een geweldig team van ruim 1.400 vrijwilligers. Van in de zorg gespecialiseerde verpleegkundigen tot algemeen verzorgers. Wilt u ook helpen als zorgvrijwilliger? Al onze vakantieweken worden begeleid door fijne gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Dankzij hen kunnen wij onze geweldige vakanties aanbieden. Wilt u graag mee? Meld u vandaag nog aan, wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Als zorgvrijwilliger kunt u zich op verschillende manieren inzetten, afhankelijk van uw ervaring en mogelijkheden. Tijdens onze zorgvakanties bent u er als zorgvrijwilliger niet alleen voor de dagelijkse verzorging en verpleegkundige handelingen. U mag er ook zijn op die momenten waarop onze gasten genieten van hun vakantie. Neem de tijd om gezellig een kopje koffie te drinken met onze gasten of om mee te gaan op een excursie. Zo bezorgen wij samen onze gasten een onbezorgde vakantie.

Verschillende functies in de zorg

Zoekt u naar vrijwilligerswerk waar u oudere of mensen die hulp nodig hebben kunt ondersteunen? Bij Het vakantiebureau hebben we divers vrijwilligers functies binnen de zorggroep: Verpleegkundige met BIG-registratie, Verzorgende IG, Verpleegkundigen en verzorgende niveau 3, Verzorgende niveau 2.

Onze algemene verzorgers hebben geen specifieke opleiding in de zorg, maar helpen de verpleegkundigen bij de persoonlijke verzorging van onze gasten. Dit alles gebeurt onder leiding van de zorgcoördinator. Hij of zij is eindverantwoordelijke voor de totale zorgverlening van de zorgvrijwilligers in de vakantieweek.

Aanmelden als zorgvrijwilliger

Interesse om mee te werken als zorgvrijwilliger? Neem dan gerust contact met ons op via info@hetvakantiebureau.nl of via tel (0343) 74 58 90. Of meld je direct aan!